Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Tetovēšanas, sporta un mūzikas cienītāji tiksies festivālā This Is Riga 2014

Easyget.lv, 28.01.2014. 12:15

1. martā klubā „Sapņu fabrika” pirmo reizi notiks mūzikas, sporta un mākslas iekštelpu mini festivāls This Is Riga.

Festivāla This Is Riga programmā paredzēts Latvijas tetovētāju saiets ar labāko Rīgas un Cēsu tetovēšanas salonu un ārzemēs strādājošo latviešu tetovētāju piedalīšanos. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja vērot, kā top tetovēšanas mākslas darbi, kā arī nobalsot par savu favorītu. Festivāla pirmajā daļā risināsies skeitborda sacensības „Boards.lv Miniramp Madness” un filmas „True to This” pirmizrāde. Visa pasākuma laikā būs iespēja spēlēt alus ping pongu „VANS beerpong”, piedalīties ruma „Sailor Jerry” roku laušanās sacensībās un tetovējuma izlozē, kā arī iegādāties grupu krekliņus, mūzikas diskus un plates, informē koncertorganizācija Circle Pit! Shows pārstāve Katrīna Dūka.

Pasākuma otrajā daļā koncertēs Eiropas alternatīvās mūzikas scēnā pazīstamās grupas - pankroka piecinieks „Rooftops” no Maskavas, Polijas hārdkora grupa „The Lowest”, Zviedrijas tumšā hārdkora izpildītāji „Grieved”, kā arī vācu hārdkora apvienības „Gone to Waste” un „AYS”. Pēc koncerta par muzikālo daļu rūpēsies DJ.

Ieeja no plkst. 16:30, sākums – 17:00. Pirmo 100 biļešu cena 10 EUR, vēlāk – 13 EUR, bet koncerta dienā – 15 EUR. Biļetes var iegādāties www.ticketpro.lv. Klubs „Sapņu fabrika”, Lāčplēša iela 101, Rīga.

Sarīkojumu rīko koncertorganizācija Circle Pit! Shows sadarbībā ar ekstrēmo sporta veidu veikalu „Boards.lv” un tetovēšanas salonu „Rīgas tinte” .

Vairāk informācijas:
https://www.circlepitshows.com
https://www.facebook.com/circlepitshows

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV