Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Augstā humora nedēļa Jūrmalā kļūs par ikgadēju notikumu

Easyget.lv, 28.01.2014. 15:43

Festivāls „Augstā humora nedēļa ar Comedy Club” kļūs par ikgadēju pasākumu Jūrmalā, kā to paredz līdz 2016. gadam noslēgtais sadarbības līgums starp Jūrmalas pilsētas domi, SIA „Dzintaru koncertzāle” un festivāla organizatoru „Notikumu centrs „Kolizey”, šodien preses konferencē informēja festivāla organizatori.
Augstā humora nedēļa Jūrmalā kļūs par ikgadēju notikumu

Šogad festivāls norisināsies no 31. jūlija līdz 3. augustam. „Festivāla „Augstā humora nedēļa Jūrmalā” ietvaros ir ieplānoti trīs koncerti ar TV filmēšanu Dzintaru koncertzālē un četras after-party Havana Lounge Club ar pasaules šovbiznesa zvaigžņu, Krievijas slaveno personu un Comedy Club aktieru dalību. Mēs gatavojam pilnīgi jaunu programmu – tikai jaunie priekšnesumi un daudz pārsteigumu! Notiks arī par jau tradicionālajām kļuvušās ballītes – ballīte Brazīlijas stilā un Red party,” stāsta Demis Karibidis, festivāla kreatīvais producents, Comedy Club aktieris.

Pirmais festivāls „Augstā humora nedēļa” norisinājās Jūrmalā 2013. gada vasarā, un to apmeklēja aptuveni 10 tūkstoši viesu no vairāk nekā 15 valstīm. Starp festivāla skatītājiem un dalībniekiem bija daudz sabiedrībā populāru personu, politiķu, sportistu un citu personu, kas iekļuvušas „Forbes” reitingā. Uz Dzintaru koncertzāles skatuves kopā ar Comedy Club aktieriem un šova Comedy Woman dalībniecēm uzstājās Parisa Hiltone, Kreigs Deivids, Emirs Kusturica, Deivids Vendeta, Ivans Urgants, Soso Pavliašvili un daudzi citi.

„Šis festivāls neapšaubāmi bagātinās Jūrmalas kūrortdzīves daudzveidību,” atzīst Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis. „Uzskatu, ka laba humora izjuta, spēja paskatīties arī uz nopietnām lietām caur humora prizmu ir lieliska un reta īpašība. Esmu pārliecināts, ka šis humora festivāls – gan jūrmalniekiem, gan pilsētas viesiem – sagādās daudz pozitīvu mirkļu, kā arī bagātinās Dzintaru koncertzāles daudzveidīgo repertuāru. Mums ir būtiski, lai Jūrmalā notiktu spilgti un daudzveidīgi pasākumi, kas popularizē mūsu pilsētu ļoti plašai starptautiskai auditorijai un aptver interesentus daudzās valstīs, jo tas vistiešākajā veidā ietekmē tūristu skaita pieaugumu un veicina ekonomikas attīstību kūrortpilsētā.”

Ļevons Bakuncs, Notikumu centra „Kolizey” ģenerāldirektors: „„Augstā humora nedēļa Jūrmalā ar Comedy Club” ir viens no mūsu mīļākajiem projektiem: tajā ir vienlaikus apvienoti četri veiksmes elementi: Comedy Club aktieru dzirkstošais humors un kreatīvais talants, Jūrmalas kā Eiropas līmeņa kūrorta atmosfēra, pasaules līmeņa zvaigžņu un kvalitatīvu ballīšu spožums un pievilcīgums un, protams, Latvijas, kā arī Krievijas un citu ārvalstu masu mediju labvēlīga uzmanība. Bet mūsu pieredzi šāda līmeņa pasākumu organizēšanā un tūrisma galamērķu popularizēšanā Krievijas tirgū, runājot bez liekas kautrības, var nosaukt par piekto elementu šajā veiksmes stāstā.”

Biļešu cenas uz TV filmēšanas vakaru Dzintaru koncertzālē būs no 30 līdz 250 eiro, un tās jau tagad var iegādāties Biļešu servisa kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV