Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Ziedonis. Lācis. Sievietes” atgriežas uz Dailes teātra skatuves

Easyget.lv, 29.01.2014. 13:35

30. janvārī sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra izrādēm aprīlī, kā arī uz koncertu „Ziedonis. Lācis. Sievietes” Imanta Ziedoņa dzimšanas dienā – 3. maijā, informē teātra pārstāve Liene Jakovļeva.
„Ziedonis. Lācis. Sievietes” atgriežas uz Dailes teātra skatuves

Aprīlī skatītājiem būs iespēja noskatīties šīs sezonas jauniestudējumus, kā arī citas repertuārā esošās izrādes.

Savukārt 3. maijā – Imanta Ziedoņa dzimšanas dienā - plkst.15.00 un 18.00 būs iespēja vēlreiz piedzīvot koncertprogrammu „Ziedonis. Lācis. Sievietes”. Koncertā piedalīsies Rēzija Kalniņa, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ieva Segliņa, Dārta Daneviča, Dita Lūriņa, Inese Kučinska, Agnese Jēkabsone, Aija Andrejeva, Aija Vītoliņa un Jolanta Strikaite, kā arī mūziķi Kārlis Lācis, Gints Pabērzs, Kaspars Zemītis, Ainis Zavackis, Jānis Stafeckis, Artūrs Noviks un Kaspars Grigalis. Koncerta idejas autori un realizētāji ir Kārlis Lācis, Artūrs Skrastiņš, Nora Ikstena un Anna Heinrihsone.

Aprīlī Dailes teātris dosies arī viesizrādēs – 12.aprīlī izrādi „Plikie un pusplikie” varēs noskatīties Mālpils kultūras centrā.

Aprīļa piedāvājums par īpašām cenām būs komēdija „Primadonnas” 9. un 10.aprīlī – uz šīm izrādēm visu biļešu cena būs 5 un 6 EUR.

Foto: Koncerts „Ziedonis. Lācis. Sievietes”. Foto (c) Gunārs Janaitis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV