Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Izrāde "Kāpēc mums jāprecas?" skatāma Latvijas kultūras namos

Easyget.lv, 31.01.2014. 14:07

Februārī aktieri Akvelīna Līvmane un Juris Kalniņš ar divcēlienu izrādi par drosmi uzdrīkstēties "Kāpēc mums jāprecas?" viesosies Latvijas kultūras namos.

Kāpēc mums jāprecas? - Vai jums kaut reizi dzīvē ir vajadzējis atbildēt uz šo vienkāršo, bet reizē sarežģīto jautājumu? Uzzināt atbildi iespējams ar tautā pazīstamu un mīlētu aktieru Akvelīnas Līvmanes un Jura Kalniņa starpniecību.

DrKT un divi slaveni latviešu aktieri piedāvā izrādi "Kāpēc mums jāprecas?", kurā mēģina noskaidrot vīrieša un sievietes attiecību nianses gandrīz nopietnā komēdijā. Izrāde ir par patiesi svarīgo – par mīlestību, uzticību, cieņu.

Viņš ir neciešams un paštaisns mūdzis, viņa – šarmanta sieviete, kura nav zaudējusi spēju mīlēt. Abi ir atraitņi, gadiem bijuši draugi un kolēģi, un beidzot tas ir noticis - viņš viņu bildina.

Bet - viņam ir tikai astoņpadsmit stundas, lai panāktu viņas piekrišanu. Ko darīt? Piedāvāt darījumu? Ievilināt gultā? Cik lielai ir jābūt drosmei, lai bildinātu senu draudzeni? Vai ir iespējams sākt visu no jauna?

Akvelīna Līvmane ir teātra un kino aktrise (Arī sievietes zaudēja karā, Tas īstais, tā īstā, piedalījusies vairākos brīvdabas iestudējumos, filmas Ābols upē, Novēli man lidojumam nelabvēlīgu laiku, Cilvēka bērns) un astroloģijas speciāliste, Juris Kalniņš - aktieris (Grāfs Orsīni-Rozenbergs izrādē Amadejs, Truabāla kungs izrādē Manu sievu sauc Moriss, Dr. Volfs izrādē Ļaujiet izšaut!), pasākumu vadītājs un televīzijas filmu balss. Izrādes režisore Indra Vaļeniece (izrāde Mēs un mūsu sieva ir strādājusi kā aktrise Liepājas teātrī (4.studija), beigusi Harkovas kultūras akadēmijas režijas fakultāti. Dejas veidojusi Ieva Ozoliņa. Lomās arī Jānis Mūrnieks un Edvards Reinis.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un internetā.

Izrāde "Kāpēc mums jāprecas?" notiks 12. februārī plkst. 19.00 Ogres kultūras centrā, 21. februārī plkst. 19.00 Naukšēnu kultūras namā, 23. februārī plkst. 15.00 Valmieras kultūras centrā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV