Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīgā notiks starptautiskais urbānās kultūras pasākums "Ghetto Flava"

Easyget.lv, 04.02.2014. 09:42

15. februārī mūsdienu kultūras centrā „Sapņu Fabrika” (Lāčplēša iela 101, Rīga) norisināsies starptautisks urbānās kultūras pasākums "Ghetto Flava" ar hip hop kultūras, ielu deju un "MC Freestyle Battle" sacensībām.
Rīgā notiks starptautiskais urbānās kultūras pasākums "Ghetto Flava"

„Ghetto Dance ir vienīgie Latvijā, kas organizē starptautiska mēroga ielu deju pasākumus tieši cīņu jeb "batlu" veidā,” komentē Ghetto Dance ielu deju kustības galvenais līderis Tarass Leočko. „Ghetto Flava ir jauna iniciatīva, kas turpmāk Baltijas līmenī apvienos urbānās kultūras pārstāvjus dejā, mūzikā un mākslā. Šis būs vienīgais šīs kultūras pārstāvju vienojošs pasākums, kurā interesentiem būs iespēja izbaudīt pozitīvu atmosfēru, izcilu HipHop mūziku un urbānās kultūras daudzveidību.”

Pasākuma ietvaros norisināsies ne tikai breika (breakdance) 2 pret 2 sacensības, bet arī šovu un popinga (popping) sacensības, kurās piedalīsies dejotāji no 5 valstīm - Lietuvas, Igaunijas, Zviedrijas, Krievijas un Baltkrievijas. Par īstu Ghetto Flava atmosfēru parūpēsies Latvijas HipHop kultūras pionieris DJ Mixmaster AG, kā arī Baltijas labākais ielu deju sacensību dīdžejs – DJ Sergucci. Kā pasākuma īpašie viesi piedalīsies „Ghetto Dance Ventspils 2013 festivāla” finālists – Sheva no Polijas, kā arī leģendārais breika dejotājs - bboy Yan no Krievijas, kas paraugbatlā sacentīsies ar vienu no Latvijas vēsturē labākajiem breika dejotājiem - bboy To Lee.

Īpašs šovs ir sagaidāms brīvrunu batla ietvaros (MC Freestyle Battle), kurā piedalīsies astoņi uzaicinātie dalībnieki. Līdz šim Ghetto brīvrunu batli ir notikuši tikai latviešu valodā – šajā reizē tajā kā dalībnieki piedalīsies krieviski runājošie. Informējam, ka brīvrunu batls ir MC (hip-hop izpildītāju) cīņa, kur katram no dalībniekiem ir sevi jāprezentē, uz vietas improvizējot un izdomājot ritmisku rečetatīvu ar atskaņām.

Pirmās Ghetto Flava deju cīņas sāksies pl.12.00. Savukārt, deju finālsacensības un brīvrunu batls ir paredzēts sākot ar pl.17.00. Ieeja: EUR 5 (biļetes iespējams iegādāties pasākumā uz vietas)

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV