Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Andris Bulis dosies viesizrādēs

Easyget.lv, 04.02.2014. 10:09

Aktieris Andris Bulis dosies viesizrādēs ar režisores Gaļinas Poliščukas veidoto monoizrādi “Face Book. Post Scriptum”, ļaujot to redzēt skatītājiem ārpus Rīgas.
Andris Bulis dosies viesizrādēs

Azerbaidžāņu dramaturģes Nargizas Baghirzadē sarakstītā luga “Face Book. Post Scriptum” ir viena no mūsdienu dramaturģijas spilgtām pērlēm – tā veidota kā starptautisks projekts, kura Latvijas versijā galveno lomu atveido Andris Bulis. Lugas darbība norisinās mūsdienu paaudzei saprotamā vidē – birojā, izrādes laikā skatītājiem ļaujot sagraut robežu starp reālo un virtuālo pasauli. Rīgā izrāde tika iestudēta speciāli Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas gadam izveidotā privātās iniciatīvas mākslas telpā “64 krēsli”. Daži skatītāji šo izrādi skatīja kā publisku pasākumu, bet pēc skaudīgo kaimiņu saceltās ažiotāžas, kas izraisīja pašvaldības institūciju skeptisku attieksmi, šī izrāde Rīgā redzama tikai Andra Buļa privāto viesību laikā.

“Nemot vērā to, ka privātās viesībās var iekļūt ļoti ierobežots cilvēku skaits, bet skatītāju interese par izrādi “Face Book. Post Scriptum” ir liela, tika pieņemts lēmums doties pie skatītājiem ārpus Rīgas”, teic Andris Bulis.

Viesizrādes sāksies 12. februārī Rēzeknē, ar izrādi kultūras centrā “GORS”, turpināsies 13. februārī Ādažu Kultūras centrā, 19. martā Ventspils Kultūras centrā, 12. aprīlī Dikļu pilī un 10. oktobrī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē. Biļetes uz šīm viesizrādēm, tāpat kā uz Andra Buļa tuvākajām privātajām viesībām Rīgā, ir nopērkamas visās “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV