Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Andris Freidenfelds atklāj kā viņš jūtas ‘’bērna’’ 1 gada jubilejā

Easyget.lv, 04.02.2014. 15:57

Šodien, 4. februārī, aprit gads Radio SWH rīta programmai ‘’Andra Freidenfelda Rīta Svīta’’. Pagājušajā gadā Radio SWH spēra drosmīgu soli, atvadoties no 16 gadus ēterā skanējuša rīta raidījuma un nomainot to pret jaunu programmu. Īpašajā svētku ēterā raidījuma vadītāji Andris Freidenfelds un Juta Jazz sagaidīja gan plānotus, gan neplānotus apsveikumus un pārsteigumus.
Andris Freidenfelds atklāj kā viņš jūtas ‘’bērna’’ 1 gada jubilejā

Andris un Juta saņēma ne tikai apsveikumus no kolēģiem, bet arī pārsteigumu – palīgu studijā – mīmu, kurš palīdzēja „lasīt” sporta ziņas un dažādi izklaidēja šī rīta īpašos viesus – trīs vienu gadu vecus mazuļus Bruno, Robertu Valtu un Emīlu. Pasākuma vaininieki kopā ar mīmu uzdejoja „putniņdeju”, kas mazos viesus īpaši sajūsmināja. 

Pēc pulksten 10 Rīta Svītu sveikt ieradās Aija Andrejeva, izpildot Dženisa Džoplina dziesmu „Mercedez-Benz”. Savukārt SPIN FM dīdžejmeitenes Ligita Mieze un Sandra Aleknaviča Andrim un Jutai veltīja pašsacerētu dzejoli, un SWH+ rīta programmas vadītāji Natālija Oļesik un Dmitrjs Kuzņecovs izpildīja muzikālo apsveikumu.
Rīta Svītas programmas idejas un satura autors Andris Freidenfelds šodien atzīst, ka nu treniņpoligona nodarbības ir beigušās, viss ir nostabilizējies un tagad tikai sāksies!
Programmā tradicionāli ir iekļauti mūzikas apskati, īpašie viesi, aktuālās intervijas un muzikāli priekšnesumi, ziņas un citas rīta programmai raksturīgās aktualitātes.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV