Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LTV7 piedāvās īpašu Olimpisko spēļu programmu

Easyget.lv, 05.02.2014. 11:35

Latvijas Televīzijas (LTV) komanda klātienē Sočos un LTV profesionāļi Latvijā gatavojas plaši atspoguļot 2014. gada Ziemas Olimpiskās spēles. Sacensību laikā trīs nedēļu garumā par aktualitātēm ar ekspertu komentāriem vēstīs arī jaunā „Olimpiskā sporta studija” ar vadītājiem Reini Ošenieku un Inesi Vaikuli.
LTV7 piedāvās īpašu Olimpisko spēļu programmu

Ceturtdien, 6. februārī, pulksten 21.05 ceļu pie LTV7 skatītājiem uzsāks „Olimpiskā sporta studija” jaunā formātā ar vadītājiem – LTV žurnālistiem Reini Ošenieku un Inesi Vaikuli, informējot skatītājus par jaunumiem Sočos, analizējot rezultātus un kopā ar ekspertiem izsakot prognozes. Sacensību dienās par aktualitātēm vēstīs Olimpiskās sporta ziņas ar vadītājiem Uģi Jokstu un Sandiju Semjonovu.

Dienu pirms oficiālās spēļu atklāšanas, 6. februārī, LTV7 jau demonstrēs kvalifikācijas sacensības snovbordā pulksten 15.10 un 16.45, frīstailā - pulksten 15.55, daiļslidošanā - pulksten 17.30 un 19.15. Par Olimpisko spēļu pirmajiem notikumiem pulksten 20.55 stāstīs Olimpiskās ziņas un pulksten 21.05 jaunā „Olimpiskā Sporta studija”.

Olimpiādes atklāšanas ceremoniju 7. februārī, sākot no pulksten 17.50, televīzijas skatītāji varēs vērot tiešraidē gan LTV1, gan LTV7 kanālā.

LTV7 plaši atspoguļos 2014. gada Ziemas Olimpiskās spēles, kas norisināsies no 7. līdz 24. februārim, pārraidot svarīgākās bobsleja, skeletona, kamaniņu sporta, biatlona, slēpošanas, daiļslidošanas, kalnu slēpošanas, frīstaila, kērlinga, ātrslidošanas, šorttreka un snovborda sacensības. Savus viedokļus, komentārus un prognozes LTV7 raidījumos un tiešraidēs izteiks pieredzējuši sportisti, eksperti, LTV žurnālisti un citi profesionāļi.

Spēļu tiešraides, kā arī olimpiskās ziņas un viedokļi ir pieejami īpašā Olimpisko spēļu mājas lapā sabiedrisko mediju ziņu portālā www.lsm.lv/lv/sochi. Šim notikumam speciāli izstrādāta bezmaksas aplikācija Android un iOs operētājsistēmām ļauj lsm.lv video, audio, bilžu un tekstu saturu lasīt arī mobilajos telefonos, kā arī pieteikties Latvijas sportistu rezultātu notifikācijām. Aplikāciju iespējams lejupielādēt aplikāciju veikalos, meklējot nosaukumu lsm.lv.

Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Latvijas Televīzija” ir sabiedriskais medijs, kas atspoguļo sabiedrības intereses televīzijas kanālos LTV1 un LTV7 (internetā – www.ltv.lv un www.lsm.lv). LTV skatītājiem Latvijā un ārpus tās robežām piedāvā operatīvu, objektīvu informāciju par sabiedriskajiem procesiem Latvijā, Baltijā un pasaulē. Sabiedriskās raidorganizācijas darbību uzrauga Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP). Pašreiz uzņēmums nodrošina vairāk nekā 450 darbavietas. Latvijas Televīzija ir pirmā televīzija Baltijā. LTV (tolaik - Rīgas televīzijas studijas) pirmā pārraide notika 1954. gada 6. novembrī.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV