Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Teātris.zip” piedāvā: Latvijas Nacionālā teātra godalgotā izrāde „Anna Kareņina”

Easyget.lv, 06.02.2014. 14:57

Sestdien, 8. februārī, pulksten 21.25 Latvijas Televīzija ar Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstu raidījumu ciklā „Teātris.zip” piedāvās izrādi „Anna Kareņina”
„Teātris.zip” piedāvā: Latvijas Nacionālā teātra godalgotā izrāde „Anna Kareņina”

Pirms televīzijas pirmizrādes “Teātris.zip” studijā viesosies aktieri Indra Roga (Anna Kareņina), Edmunds Freibergs (Kareņins) un Ģirts Liuziniks (Vronskis).

Latvijas Nacionālā teātra 2010. gada iestudējums “Anna Kareņina” saņēmis „Spēlmaņu nakts” apbalvojumus - 2010./2011. gada kostīmu māksliniece Kristīne Pasternaka un gada aktieris otrā plāna lomā Edmunds Freibergs.

Kas biezajā Ļeva Tolstoja romānā tik minams vai kāda maģija ir šajā darbā, kas sava stāsta ziņā ir diezgan vienkāršs un melodramatisks, bet satraucis ne tikai kino pasaules režisorus, bet vairākkārt arī latviešu teātra režisorus un ievērojamas latviešu teātra zvaigznes? Protams, mīlas trīsstūris - Anna Kareņina, Vronskis un Kareņins - ir uzmanības centrā, un lomas, kas ierakstāmas aktieru biogrāfijās. Arī režisora Mihaila Gruzdova inscenējumā. Viņš arī dramatizējuma autors.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV