Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Baltijas izklaides portāls bobe.me uzsācis sadarbību ar TV Play Latvijā

Easyget.lv, 07.02.2014. 10:51

Portāls bobe.me (Best of Baltic Entertainment) uzsācis sadarbību ar TV Play, un turpmāk bobe.me veidotie sižeti būs atrodami arī TV Play raidījumu vidū.
Baltijas izklaides portāls bobe.me uzsācis sadarbību ar TV Play Latvijā

Portāls sniedz visplašāko ieskatu Latvijas, Lietuvas un Igaunijas izklaides pasākumu norisēs un to tapšanā, stāsta par Baltijas mūziķu jaunumiem, kā arī veido Baltijas aktuālāko pasākumu kalendāru.

Tagad TV Play sekotājiem ir iespēja redzēt svaigākās un aktuālākās ziņas par izklaides un mūzikas notikumiem Baltijā, intervijas ar Baltijas un pasaules mēroga izpildītājiem, kā arī lieliskus Baltijā notiekošo koncertu un izklaides pasākumu apskatus.

Dace Ozola, portāla bobe.me direktore: “Portāls bobe.me radās, jo bija svarīgi beidzot izveidot kopīgu platformu Baltijas māksliniekiem un izklaides industrijas organizatoriem, kas fokusējas uz vienu konkrētu segmentu – izklaidi. Bobe.me portāls pilda vienu ļoti nopietnu funkciju, kas ir projekta pamatā – tilts starp mūzikas mīļiem un māksliniekiem, kā arī koncertu organizatoriem. Gada laikā mūsu sekotāju skaits sociālajos medijos ir jau pārsniedzis 23 000 un turpina augt, kas ļoti priecē un apliecina mūsu darba vajadzību. Jaunākais sasniegums ir TV Play kanāls, kas sniegs mūsu projektam papildu auditoriju.”

Agnese Vārpiņa, portāla galvenā redaktore: “Par lielu komplimentu uzskatām Baltijas mūziķu, pasākumu rīkotāju un operas namu uzticēšanos. Bieži vien esam pirmie, kas noklausās grupu vēl neizdotos singlus, esam pirmie, kas ielūkojas aizskatuvē un mēģinājumos. Esam gaidīti arī Igaunijā un Lietuvā. Ar savu darbu esam panākuši, ka pasākumu organizētāji mums uztic ekskluzīvas intervijas ar pasaules mēroga zvaigznēm, un īpaši priecājamies, ka ar šo iedvesmojošo personību stāstiem varam dalīties ar bobe.me sekotājiem. Tuvākais lielas nozīmes Baltijas pasākums, protams, ir “Tallinn Music Week”, no kura mēs ar lielu prieku veidosim reportāžas jau esošajiem bobe.me faniem un sekotājiem un jaunajiem TV Play skatītājiem.”

Kristīne Komarovska, bobe.me satura redaktore: “Bobe.me ir ne vien lieliskākā Baltijas mūzikas un izklaides platforma, bet arī komunikāciju tīkls, kas nemitīgi uztur interaktivitāti gan ar saviem sekotājiem, gan sadarbības partneriem Baltijā. Bobe.me bez portālā un video formātā sastopamās informācijas piedāvā un nodrošina arī komunikāciju starp Baltijas koncertu organizatoriem, piedāvā PR un mārketinga pakalpojumus Baltijas mērogā.”

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV