Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Etīžu teātris „Nerten” sezonu atklās klubā „Nabaklab”

Easyget.lv, 07.02.2014. 11:46

12.februārī plks.20:00 Latvijā vienīgais etīžu teātris „Nerten” uzsāk savu 10. Sezonu, jubilejas sezonu. 2014.gada pirmā izrāde notiek klubā „Nabaklab”, informē Nerten menedžere Elīza Danenfelde-Ķirpe.
Etīžu teātris „Nerten” sezonu atklās klubā „Nabaklab”

Jau desmito sezonu iesāk Latvijā vienīgais etīžu teātris ”Nerten”, kura radītāji ir literāts un žurnālists Toms Treibergs un mākslinieks Svens Kuzmins. Kā viens tā otrs teātrī darbojas kā dramaturgi, režisori un aktieri vienā personā. Desmit gadu laikā „Nerten” no teātra draugu lokā kļuvis par plašāk pazīstamu zīmolu gan Rīgā, gan ārpus tās. Šobrīd „Nerten” strādā pie izrādēm skolēniem Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles „Arsenāls” izstādes „1914” ietvaros. Šīs izrādes būs iespējams vērot no 27.februāra. Pirms tam paredzēta izrāde klubā „Nabaklab”.

Ar „Nabaklab” sadarbība izveidojusies jau pirms četriem gadiem un tajā nospēlētas ir vairākas izrādes. Arī šajā izrādē T.Treibergs un S.Kuzmins divatā etīdēs izdzīvos šķietami reālus notikumus, kas savijušies ar komiskām, neierastām, varbūt pat traģiskām un absurdām situācijām. To, vai šīs situācijas ir smieklīgas vai nē, nosaka katrs skatītājs pats. Izrādes sākums 12.februārī plkst.20:00. Ieejas maksa 4 eiro.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV