Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Atklāta patiesība par Bauskas šosejas rēgu

Easyget.lv, 11.02.2014. 18:31

Pirmās diennakts laikā – 100 000 skatījumu Youtube vietnē un vairāk nekā 200 000 skatījumi šobrīd – tādu nedalītu interesi Latvijas interneta lietotāju vidū ieguva video ar nosaukumu „Bauskas šosejas rēgs?”.
Atklāta patiesība par Bauskas šosejas rēgu

Komentāru autoru vidū dominēja viedoklis par to, ka video ir safabricēts. Bet kas slēpjas aiz šī video?

Video ir tapis Labs Kino un Psaiho.lv sadarbības rezultātā un tā mērķis ir savdabīgā veidā piesaistīt kinoapmeklētāju uzmanību šausmu filmai „Sātana atnākšana”, kura būs redzama uz ekrāniem no 14. februāra. Filma stāsta par laulāto pāri, kurš saskaras ar dīvainām izmaiņām stāvoklī esošās sievas uzvedībā.

Šāds reklāmas veids pasaulē tiek saukts par viral video, kas raksturo reklāmas vīrusam līdzīgu izplatīšanos interneta vidē. Ņemot vērā, ka Latvijas reklāmas tirgū šāda tipa reklāma netiek plaši izmantota un nav pietiekoši novērtēta, „Bauskas šosejas rēga” fenomens ir veiksmīgs piemērs viral video reklāmas efektivitātei.

Filmas treileris:

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV