Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Valentīndienas pasākumi 2014

Easyget.lv, 12.02.2014. 14:24

Ja ar mīļo māju sajūtu nepietiek, esi aicināts Mīlestības svētku nosvinēt publiski!
Valentīndienas pasākumi 2014

Valentīndiena ir tā īpašā diena gadā, kuru katrs mīlētājs cenšas padarīt neaizmirstamu un atmiņā paliekošu. Ik gadu Valentīndienā notiek dažādi pasākumi, kuros iespējams tvert elpu aizraujošus mirkļus un dalīties mīlestībā ar savu otro pusīti vai, ja esi viens, piedzīvot liktenīgo satikšanos.

Lai noskaidrotu, kur šogad vislabāk doties izbaudīt Valentīndienas atmosfēru, esam apkopojuši šī gada aizraujošāko Valentīdienas pasākumu ceļvedi, solot izklaidi ikviena mīlētāja gaumei!

Ekskursija Mīlas stāsti Rīgā

Cik gan daudz traģisku, romantisku, skumju un laimīgu mīlas stāstu zina mūsu skaistule Rīga? Šoreiz aicinām ieklausīties dažos no tiem, pastaigājoties pa Vecrīgas naksnīgajām ieliņām un izbaudīt aizraujošu ekskursiju, kas norisināsies par godu Valentīndienai.
Ekskursijas laikā uzzināsi dažādus interesantus un romantiskus stāstus, kā arī ekskursijas nobeigumā pabūsim romantiskākajā Rīgas vietā, kur esot iespējams dzirdēt maģiskos mīļotā cilvēka vārdus „Es Tevi mīlu” – trauslus, bet tik nepieciešamus mums katram.

Mīlētāju nedēļa Rīgas Jūgenstila muzejā

Mīletāju nedēļu baudīt visai ģimenei piedāvā Rīgas Jūgenstila muzejs, kurā no 14. līdz 16. februārīm norisināsies mīlestības tematikai veltīti pasākumi – romantiskas ekskursijas, fotografēšanās, kā arī īpašais mīlētāju dienai veltītais koncerts “Mīlestības ceļi”. Savukārt mazākajiem muzeja apmeklētājiem paredzēts īpaši mīļš pasaku rīts.
Muzeja viesi ne tikai varēs iepazīties ar muzeja romantiskāko šķautni, bet arī piedalīties dažādos pāriem paredzētos uzdevumos un uzzināt viens par otru kaut ko jaunu.

Mīļballīte klubā Tonuss

Tiem, kas vēlas jautrību līdz pat rītam, ieteicams apmeklēt mīļballīti klubā Tonuss Jelgavā. Tematiski konkursi, improvizētas kāzu ceremonijas ar “priesteri” Artūru Kalniņu, sirsnīga jautrība, neredzēti pārsteigumi un daudz, daudz mīlestības klubā Tonuss tikai 14. februārī. Par mūziku vakara gaitā rūpēsies DJ Japānis.

Lielā iepazīšanās balle Vecrīgā

14. februārī klubs "Pulkvedim neviens neraksta..." aicina uz citādāku Valentīna dienas pasākumu - lielo iepazīšanās balli. Lai vakars būtu izdevies visiem, gan tiem, kas neprātīgi iemīlējušies, gan tiem, kas vēl tikai meklē savu otro pusīti, ienākot klubā, katrs apmeklētājs varēs izvēlēties sev noteiktas krāsas aproci, kas norādīs uz apmeklētāja attiecību statusu. Par mūziku visas nakts garumā rūpēsies „LoveGroove Express” ar miksmeistaru Raiti un DJ Romantronix - programmā dažādi stili un noskaņas- no fankīgiem lauztajiem ritmiem līdz laimīgam disko un house mūzikai.

LMA karnevāls

Tie, kas Valentīndienu vēlas baudīt mistiskā atmosfērā, tiek aicināti uz 76. Latvijas Mākslas akadēmijas karnevālu, kura tēma šogad ir „Pirmsākums”. Jauno horeogrāfu un mūziķu uzstāšanās, „Suitu sievas” un ansamblis „Vecpilsētas dziesminieki”, kā arī pašmāju muzikālās sensācijas rūpēsies par lielisku vakaru draugu vai otrās pusītes sabiedrībā.

Neiztrūkstoši pusnaktī tiks meklēts labākais karnevāla tērps. Balvās - „Tallink” dāvanu kartes atpūtas ceļojumam un pirmsākuma izdzīvošanas komplekts no „Gandrs”.

Amore Party klubā Empire

Mīlētājiem un arī brīvo siržu īpašniekiem aizraujošu nakts programmu līdz pat rītam piedāvā klubs Empire, kurā viesosies pats Mr. Amors ar burvīgām eņģeļmeitenēm.
Dejas, konkursi, balvas un daudz kas aizraujošs gaidīs klubā Empire. Vakara gaitā visi kluba viesi piedalīsies galvenās balvas - EROTA biļešu izlozē.

Dainosim nerātni un rātni

Uz humora pilnu dzejas un mūzikas vakaru “Dainosim nerātni un rātni” visu mīlētāju dienā aicina teātra klubs Hamlets. Vakara gaitā izskanēs nerātnas četrrindes no krājuma „Puisīts tek uz meitiņu”, ko savulaik savācis dainu tēvs Krišjānis Barons. Par jautrību rūpēsies Rolanda Zagorska aktiermeistarības studija, bet par mūziku - dziedātāja Elizabete Zagorska.

Masku balle Siguldā

Ļauties romantiskai atpūtai mīlētāji varēs krāšņā masku ballē Siguldas Kultūras namā visu mīlētāju dienā, 14. februārī. Par labu mūziku rūpēsies grupa „Vēja radītie” no Siguldas, „Ceļā” no Balviem, „Ballīšu orķestris” no Valmieras, bet deju starplaikos izklaidēs DJ Plumito. Pasākuma laikā notiks konkursi un būs iespēja nofotografēties romantiskajā „Liktenīgā Valentīna” fotoateljē! Kā arī katru dāmu gaida kāds īpašs pārsteigums!

Vērienīga Mīlestības balle Madonā

15. februārī Madonas kultūras namā notiks šī gada lielākā Valentīndienas mīlestības ballīte Vidzemē. Populārākie mūziķi, aizraujoši konkursi, balvas un mīlestības fotostūrītis – Madonas kultūras nams parūpēsies par vērienīgu Valentīndienas ballīti. Visas nakts garumā pasākuma apmeklētājus priecēs grupas Otra puse,Forte, Rassell un Sabīne Berezina,Transleiteris un DJ Dween.

Mīlas afrodīziji Bauskas pils muzejā

Par aizraujošu, leģendām apvītu un garšīgu Valentīndienu 15. februārī parūpēsies Bauskas pils muzejs. Visu mīlētāju jeb Svētā Valentīna dienā Bauskas pils muzeja apmeklētājiem būs iespēja uzzināt, ar kādiem paņēmieniem pils pastāvēšanas laikā mēģināja pievilināt pretējo dzimumu un kādus ēdienus gatavoja, lai veicinātu lielāku iekāri. Būs iespēja dzirdēt arī leģendu, kā radusies Valentīndiena. Pasākuma noslēgumā būs iespēja degustēt iekāri veicinošu ēdienu.

Foto (c) flickr.com/ madlyinlovewithlife

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV