Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Splendid Palace Vācu kino klubā – filma „Visi pārējie“

Easyget.lv, 13.02.2014. 16:29

27. februārī plkst. 19:00 kinoteātrī Splendid Palace Vācu kino klubā būs skatāma filma „Visi pārējie” - smalka humora iesaiņojumā izspēlēta attiecību drāma, kas atspoguļo identitātes meklējumos esoša pāra ilgas.
Splendid Palace Vācu kino klubā – filma „Visi pārējie“

Filmas centrā ir kāds pāris, kas devies kopīgā atvaļinājumā. Neskatoties uz pasakaini skaisto vietu Sardīnijā, Gitija un Kriss atvaļinājuma laikā Krisa vecāku mājās nepārtraukti plēšas, kaut līdz tam bijuši laimīgs pāris, kas kopā piedzīvojis daudzus skaistus brīžus.

Bet tad abi ķildnieki satiek Sanu un Hansu – Krisa arhitektūras studiju laika paziņu. Šie abi tēlo perfekto pāri. Tomēr ātri atklājas, ka aiz idilliskās fasādes slēpjas strikts lomu sadalījums.

Sanas un Hansa iespaidots, arī Kriss tiecas ieņemt spēcīgāku lomu attiecībās un acīm redzami izbauda to. Gitija drauga jauno izturēšanos uzņem ar dalītām izjūtām, tomēr cenšas pēc iespējas rīkoties un izturēties tā, kā sagaida Kriss.

Drāma „Visi pārējie“ ieguva Lielo žūrijas balvu 2009. gada Berlinālē un saņēma arī Sudraba Lāci. Femina Film godalgu un NRW Kinofonda balvu. Filma bija nominēta Vācijas Kinobalvai 2010.

Režija: Mārena Ade. Lomās: Birgita Minihmaira, Karina Vīze, Larss Eidingers, Hanss Jochens Vāgners, Nikole Mariška, Paula Hartmane, Laura Ceda u.c.

Filma vācu valodā, subtitri angļu valodā, sinhrons tulkojums latviešu valodā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV