Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ziemošanās festivāla apmeklētājus sagaida digitāls pārsteigums

Easyget.lv, 14.02.2014. 09:06

Sestdien, 15. februārī, no plkst. 17:00 Rīga 2014 programmas ietvaros Esplanādē notiks festivāls „Rīgas Ziemošanās 2014”.

Rīga 2014 galvenais atbalstītājs un tehnoloģiskais partneris Lattelecom pasākuma apmeklētājiem sagādājis papildinātās realitātes brīnumu – izmantojot, viedtālruņus vai planšetdatorus ikviens varēs saņemt virtuālu sveicienu no Rīgas tēliem – bebra un baznīcas gaiļa, kuri atdzīvosies iekārtu ekrānos.

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja lejupielādēt aplikāciju „Atklāj vairāk!”, saņemt īpašu flaijeri un, virzot uz to viedtālruņa vai planšetdatora ekrānu, kāds no Rīgas tēliem ‘iekāps’ ekrānā redzamajā realitātē un sveiks Ziemošanās viesus ar īpašu 3D deju. Aplikācija būs pieejama Android iekārtās. „Esam sagādājuši Ziemošanās pasākuma apmeklētājiem īpašu pārsteigumu un brīnumu, ko sniedz mūsdienu tehnoloģijas. Šī aktivitāte padarīs pasākuma apmeklējumu interesantāku, turklāt, ar īpašajām fotogrāfijām varēs dalīties ar ģimeni un draugiem sociālajos tīklos, izmantojot Lattelecom bezmaksas WiFi,” uzsver Lattelecom komercdirektore Kerli Gabriloviča.

Papildinātās realitātes aktivitāte būs pieejama īpašā Lattelecom zonā Esplanādes parkā, kur darbosies arī bezmaksas WiFi – Lattelecom-Free, caur kuru varēs lejuplādēt aplikāciju un dalīties ar fotogrāfijām un video sociālajos tīklos, kā arī tos lejupielādēt. Norises vietā darbosies atbalsta komanda, kas palīdzēs lejupielādēt aplikāciju, fotografēs un filmēs apmeklētājus, kā arī uzkrās materiālu Lattelecom sociālo mediju kontos, kur tas pēc pasākuma būs pieejamas ikvienam dalībniekam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV