Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Atklāta piektā fotoizstāde “Fotogrāfi “Palīdzēsim.lv” bērniem”

Easyget.lv, 14.02.2014. 11:12

Labdarības organizācijas “Palīdzēsim.lv” piektā fotoizstāde “Fotogrāfi “Palīdzēsim.lv” bērniem”, tāpat kā iepriekšējās, veltīta Latvijas bērniem, daļai no kuriem jau ir sniegts atbalsts veselības uzlabošanai vai dota iespēja sajust piederību sabiedrībai un ticību nākotnei.
Atklāta piektā fotoizstāde “Fotogrāfi “Palīdzēsim.lv” bērniem”

Galerijas:

Izstāde skatāma līdz 2.martam T/P "Alfa" otrajā stāvā.

Izstādē apkopoti fotomākslinieku Ilmāra Znotiņa, Oļega Zernova, Jāņa Saliņa, Artūra Romanovska, Rolfa Vendiņa, Andreja Terentjeva, Ivo Blūma, Emīla Desjatņikova, Valtera Poļakova, Laura Nagliņa, Raimonda Volonta un Edgara Poheviča darbi. Izstāde nebūtu iedomājama arī bez pārējiem fotogrāfiem: Gvido Kajona, Ivetas Vaivodes, Annas Novikovas, Ingas Nesteres, Ērika Meinarta, Kaspara Volonta, Sintijas Zīvartes, Andreja Strokina, Jura Dreimaņa, Jāņa Medņa, Annes Reinboomas, Mārtiņa Zilgalvja, Kaspara Lielgalvja, Raimo Lielbrieža, Aivara Liepiņa, Santas Spilbergas, Ievas Andersones, Valda Jansona, Viktora Ozoliņa, Nila Vilļņa, Fotoziņu aģentūras F64 un tās fotogrāfiem Noras Krevņevas, Dmitrija Suļžica, Raita Plaukas, Ginta Ivuškāna, Gata Gierta, Egona Ansberga, Kaspara Krafta, Rūtas Kalmukas un Laura Aizupieša.

Foto stāstus varat lasīt un skatīties: www.palidzesim.lv

Foto: Atklāta piektā fotoizstāde “Fotogrāfi “Palīdzēsim.lv” bērniem”. Foto (c) Nora Krevņeva, F64

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV