Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„100g kultūras. Nacionālie dārgumi”. Kārlim Sebrim - 100

Easyget.lv, 14.02.2014. 12:54

Tieši 18.februārī, LTV1 "Nacionālo dārgumu" ētera dienā, 100 gadi aprit aktierim Kārlim Sebrim.

Kārlis Sebris nodzīvoja 94 gadus, un daudzi viņu vēl atceras uz skatuves, bet vēl vairāki Kārli Sebri pieņēma par tautai zināmu godīguma un taisnības simbolu. Kārlis Sebris būtu priecīgs, ka mēs atzīmējam viņa jubileju, jo vairāk par visu viņš gribēja palikt atmiņā!

Raidījumā piedalīsies aktrise Baiba Indriksone, aktieris un Sebra teātra krustdēls Mārcis Maņjakovs, režisors Mihails Kublinskis un teātra žurnāliste Mārīte Balode, kura gadu pirms sirmā meistara nāves ierakstījusi līdz šim publiski nedemonstrētu interviju, kam šobrīd jau ir ekskluzivitātes raksturs un ko šajā reizē demonstrēsim.

Izcilā akordeoniste Ksenija Sidorova šobrīd ir pašā starptautiskās karjeras plaukumā. Londonas Karaliskās mūzikas akadēmijas absolventes tehniskā virtuozitāte, dzirkstošais temperaments un dabiskā pievilcība jau paguvusi apburt publiku vairākos kontinentos un iekarot gan kritiķu, gan publikas sirdis. Par mīlestību, ko mūzikā rada viņas instruments un savas dzīves sirdssiltumu – raidījumā “100g kultūras. Personība” trešdien, 19.februārī, 17:20.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV