Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Izdoti 2013. gada Dziesmu un deju svētku pasākumu ieraksti

Easyget.lv, 14.02.2014. 16:31

Dziesmu un deju svētki atbalsojas! Izdodot XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku spilgtāko notikumu ierakstus DVD, Blue-Ray un CD formātos, Latvijas Nacionālais kultūras centrs aicina atgriezties aizvadītā gada skaistākajā notikumā.
Izdoti 2013. gada Dziesmu un deju svētku pasākumu ieraksti

„Esiet sveicināti un līgojiet spoži mīlestības piepildītos radīšanas svētkos, slavinot īstās vērtības, slavinot to lielo darbu, kas ieguldīts cilvēku dvēseles bagātināšanā piecu gadu garumā, un tā veicējus,” tā vēlreiz aicina XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku režisors Uģis Brikmanis.

Atkal būs iespējams izbaudīt Jāzepa Vītola 150. jubilejai veltīto koncertu, kurā dzirdējām gan komponista zināmākās kormūzikas pērles, gan mazāk atskaņotos darbus īpaši šim notikumam izveidotā diriģentu kora izpildījumā. Krāšņais vokālsimfoniskais koncerts Arēnā „Rīga” būs skatāms gan DVD, gan Blue-Ray formātā. Tāpat ikvienam būs iespēja vēlreiz piedzīvot vienu no 2013. gada Dziesmu un deju svētku skaistākajiem mirkļiem – Deju lieluzvedumu „Tēvu laipas”, kā arī Noslēguma koncertu „Līgo”.

No 17. februāra Dziesmu un deju svētku koncertu ieraksti būs nopērkami grāmatnīcās „Valters un Rapa” un “Zvaigzne ABC”, veikalu tīklos “Rimi”, “Prisma”, “Maxima” un “Elkor”, kā arī mūzikas veikalos un www.e-kase.lv.

Ierakstus izdod Latvijas Nacionālais kultūras centrs, atbalsta „Latvijas dzelzceļš” un „Lattelecom”.

XXV Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki notika no 2013. gada 30.jūnija līdz 7.jūlijam. Svētkos piedalījās 40 600 dalībnieku no visas pasaules. Nākamie – XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki, atzīmējot Latvijas simtgadi, notiks 2018. gada vasarā. Vispārējos latviešu Dziesmu un deju svētkus rīko Latvijas Nacionālais kultūras centrs.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV