Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Māksliniece Edīte Pauls-Vīgnere tiksies ar sava talanta cienītājiem

Easyget.lv, 17.02.2014. 10:44

Pirmdien, 24. februārī, plkst.18.00 Dailes teātra Mazajā zālē ikviens interesents aicināts uz tikšanos ar tekstilmākslinieci Edīti Pauls-Vīgneri, informē Dailes teātra pārstāve Liene Jakovļeva.
Māksliniece Edīte Pauls-Vīgnere tiksies ar sava talanta cienītājiem

Līdz teātra sezonas beigām stundu pirms katras Dailes teātra izrādes, kā arī izrāžu laikā Dailes teātra Mākslas telpā „Brīvības 75” bez maksas apskatāma izstāde „Teatrālās tekstīlijas. Edītes Pauls-Vīgneres personiskais teātris”. Izstāde ir tekstilmākslinieces Edītes Pauls-Vīgneres „teātris”, kurā viņa ir gan autors, gan režisors, gan aktieris. Šajā unikālajā teātrī ir iestudēta vesela izrāžu sērija par sievieti – skaistu, laimīgu un ne tik laimīgu, radošu būtni, vienkārši dzīvi baudošu... Izstāde ir reveranss dažiem elkiem vīriešiem – spožām, talantīgām personībām.

Izstāde ir tikšanās ar talantu un ceļš uz mākslinieka sapratni. Bet šis ceļš top īsāks, ja varam satikt meistaru klātienē, jautāt un saņemt atbildi. Šāda iespēja tiks piedāvāta 24.februārī, kad būs iespēja klātienē sarunāties ar mākslinieci Edīti Pauls-Vīgneri, redzēt kino un TV materiālus, agrāko gadu intervijas, iepazīt personālizstāžu apskatus un vērtējumus, kā arī aplūkot izstādi „Teatrālās tekstīlijas. Edītes Pauls-Vīgneres personiskais teātris” autores pavadībā. Tikšanos vadīs izstādes kuratore Sarmīte Sīle.

Bezmaksas ielūgumus uz tikšanos ar Edīti Pauls-Vīgneri lūdzam rezervēt elektroniski, nosūtot savu vārdu, uzvārdu un nepieciešamo vietu skaitu uz e-pastu pasakumi@dailesteatris.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV