Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Kino Citadele aicina piedalīties Oskara balvas prognožu spēlē

Easyget.lv, 18.02.2014. 15:26

Kinoteātris Kino Citadele sadarbībā ar interneta portālu Draugiem.lv atklājuši ASV Kinoakadēmijas balvas prognožu spēli, kurā portāla lietotāji aicināti izteikt savas prognozes par Oskara ceremonijas laureātiem.

Oskara prognožu spēle un Oskaru nakts seanss Kino Citadele ir ikgadēja tradīcija, gaidot prestižāko un kārotāko kino balvu pasniegšanas ceremoniju, tādēļ arī šogad ikviens tiek aicināts izteikt savu viedokli dažādās kategorijās, sākot ar veiksmīgāko aktierspēli līdz pat mākslinieciskajam noformējumam un tērpu dizainam. Lai piedalītos prognožu spēlē, jābūt portāla Draugiem.lv lietotājam un jāatver Kino sadaļa. Prognozes varēs aizpildīt un labot līdz pat 3. marta plkst. 00.15.

Prognožu spēles uzvarētājs saņems 12 600 Baltic miles punktus, kurus pēc saviem ieskatiem varēs apmainīt pret lidojumu uz jebkuru lidsabiedrības Air Baltic Eiropas galamērķi. Prognožu spēles 2. līdz 10. vietas ieguvēji saņems veicināšanas balvas no kinoteātra Kino Citadele. Apkopotos prognožu spēles rezultātus paziņos 4. martā interneta portālā draugiem.lv/forumcinemas un mājas lapā www.forumcinemas.lv.

Kinomīļi un aktīvākie kino filmu skatītāji kā katru gadu pulcēsies kinoteātrī Kino Citadele Oskaru nakts seansa ietvaros, lai kopīgi vērotu ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremoniju uz lielā ekrāna. Ielūgumi uz pasākumu tiks piešķirti tikai aktīvākajiem Kino Citadele Kino Kluba biedriem, kas ieguvuši Kino Guru līmeni, pēdējā gada laikā iegādājoties vismaz 52 kino biļetes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV