Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Cits improvizācijas teātris viesosies Jelgavā

Easyget.lv, 18.02.2014. 16:34

Interesenti un improvizācijas teātra fani aiciaāti apmeklēt Cita improvizācijas teātra izrādi 26. februārī klubā „Jelgavas krekli”.

Improvizācijas teātris 15 gadu laikā ir palicis ļoti populārs. Bez īpašas režijas un scenārija top īsi skeči, vadoties pēc improvizācijas teātra tehnikām.

Cita improvizācijas teātra trupa ir radusies 2013. gada nogalē, kur savu talantu apkopojuši teātra kluba „Hamlets” improvizatori, liela daļa no kuriem improvizatora gaitas uzsāka kopā ar improvizācijas teātra ienākšanu Latvijā.

„Vēlme pēc kaut kā cita radās, kad jaunu tehniku un improvizācijas veidu izveide un parādīšana Latvijā kļuva par prioritāti, tā teikt – parādīt, ka improvizācija ir kaut kas vairāk, kā skatītaji ieraduši redzēt līdz šim,” komentē trupas aktrise Aija Urbiņa.

26. februārī improvizatori Aija Urbiņa, Emīls Mednis, Mārtiņš Bitāns, Jānis Kozlovskis, Sandra Betkere un Raivis Vidzis uzstāsies Jelgavas klubā „Jelgavas krekli”, Lielā iela 19a. Izrādes sākums plkst. 20:00, tā ir apmēram divas stundas gara, tiek solītas intriģējošas un izklaidējošas etīdes, kā arī neizpaliks iepazīšanās šovs visiem tiem, kas nepaguva satikt savu otro pusīti Valentīna dienā.

Biļetes var iegādāties pirms izrādes klubā. Cena 5 EUR, studentiem 3,50 Eur.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV