Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Raidījums „Vai Rīga jau gatava?” uzsāk jauno sezonu Siguldā

Easyget.lv, 20.02.2014. 12:20

LTV1 raidījums “Vai Rīga jau gatava?”, turpinot pētīt „Rīga 2014” programmas aizkulises, 21. februārī pulksten 18.50 uzsāk jauno sezonu, kas 14 raidījumos turpināsies līdz pat vasaras sākumam.

Raidījuma vadītājai Evai Ikstenai-Strapcānei un režisorēm Adriānai Rozei un Kristīnei Želvei pievienojusies žurnāliste un režisore Zane Peneze, kura pirmajā raidījumā stāstīs par Rīgas partnerpilsētu Siguldu.

Ielu māksla, smilšu gleznas, lielformāta zīmējumi sniegā būs tikai daži no Siguldas pārsteigumiem! "Vai Rīga ir gatava?" jaunās sezonas pirmajā raidījumā Eva Ikstena - Strapcāne skaidros, kādi kultūras sarīkojumi šogad gaidāmi Siguldā.

Raidījuma „Vai Rīga jau gatava?” sērijas skatāmas arī Latvijas Televīzijas mājas lapā www.ltv.lv/lv/kultura/vai-riiga-jau-gatava/. Vairāk informācijas par jauno raidījumu: www.ltv.lv/lv/raksts/21.02.2014-vai-riiga-jau-gatava-jaunas-sezonas-sakums-sigulda.id24905/.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV