Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Mazajā Ģildē notik literārais pasākums „Kaimiņa grāmatplaukts”

Easyget.lv, 20.02.2014. 14:40

26. februārī plkst. 18.30 Mazajā Ģildē norisināsies literārais pasākums „Kaimiņa grāmatplaukts”. Piedalīties aicināti ne tikai literatūras interesenti, bet arī tie, kas vēlas uzstāties ar jau publicēta latviešu vai ārzemju prozas darba lasījumu.
Mazajā Ģildē notik literārais pasākums „Kaimiņa grāmatplaukts”

Tikšanās norisināsies jau ceturto reizi un, kā ierasts, īpašā atmosfērā pulcēs visus interesentus, kas vēlas apmainīties ar saviem iespaidiem literārajā pasaulē. Vakara gaitā ikvienam viesim būs iespēja pašam kļūt par pasākuma programmas veidotāju, uzstājoties ar nelielu sev aktuālā prozas vai dzejas darba fragmenta lasījumu. Pasākumā īpaši gaidīti arī tie, kas vēlas bagātināt savu literāro pasauli un dzirdēt šī brīža prozas vai dzejas aktualitātes. Skatītājus, kas nav pieteikuši savu dalību, pasākuma organizatori solās nesatraukt un priekšā nesaukt.

Noskaņas radīšanai nošu grāmatas izspēlēs dziesminiece Sabīne Peļņa, savukārt par dalībnieku iedrošināšanu rūpēsies jaunais literāts un radošuma eksperts Jānis Vītols.

Pasākuma formāts šoreiz nosaka, ka fragmentam jābūt no publicēta latviešu vai ārzemju autora prozas darba un tā garums var būt līdz piecām minūtēm. Pieteikšanās fragmentu lasījumiem iespējama RKTMC „Mazā Ģilde” lapās Facebook.com un draugiem.lv vai pirms pasākuma klātienē pie organizatoriem. Vienīgais priekšnoteikums - potenciālajiem dalībniekiem noteikti jāatceras paņemt līdzi grāmatu, no kuras tiks lasīts izvēlētais fragments.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Papildu informācija https://www.facebook.com/MazaGilde

Foto: Sabīne Peļņa. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV