Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Regnārs Vaivars Dailes teātrī iestudē izrādi „Vecpuiši un vecmeitas”

Easyget.lv, 21.02.2014. 11:05

Marta sākumā Dailes teātrī paredzētas trīs pirmizrādes, no kurām viena top Mazajā zālē. Režisors Regnārs Vaivars iestudē Hanoka Levina izrādi „Vecpuiši un vecmeitas”. Pirmizrāde notiks 9. martā.
Regnārs Vaivars Dailes teātrī iestudē izrādi „Vecpuiši un vecmeitas”

Izrādes centrā ir Zingars un Pukija. Zingars Pukiju nemīl, tomēr viņi precēsies. Tā, lūk. Pukija nav pārāk glīta, bet ir iemīlējusies Zingarā līdz bezsamaņai. Viņa gribēja precēties – viņš piekrita. Viņa gatavojās – viņš neiebilda. Bet iet un to tiešām izdarīt? Naivajām sievietēm būtu jāsaprot – viņi, vīrieši, vēlas daudz ko, bet visizmisīgāk viņi vēlas, lai tos liktu mierā. No otras puses – kāpēc jābaidās no sievas? Nav jau nekāds pasaules gals, dzīve taču ir arī pēc kāzām. Kaut kā jau cilvēki izgrozās. Apprecas – izšķiras. Bet varbūt viss ir otrādi un Pukijai viņš nemaz nepatīk? Taču Zingaram viņa pēkšņi šausmīgi patīk! Viņš ir gatavs uz jebkuru muļķību, jebkuru kaprīzi – pat precēties ar viņu.

Pukijas lomā būs Kristīne Nevarauska, Zingaru atveidos Artūrs Dīcis, Ilze Ķuzule-Skrastiņa būs Buļba, Dainis Gaidelis – Ūdīno, bet Juris Bartkevičs – Oistvinds.

Iestudējuma scenogrāfs ir Mārtiņš Vilkārsis, gaismu māksliniece – Māra Vaļikova. Izrādes kostīmu koncepcijas autore ir Laura Čaupale sadarbībā ar Karen Millen.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV