Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Studenti un studentu korporācijas pulcējies Mākslas dienās

Easyget.lv, 21.02.2014. 12:07

No 12. līdz 29. martam norisināsies S!K! Selga organizētās Korporāciju Mākslas dienas 2014 „Atveries pasaulei".
Studenti un studentu korporācijas pulcējies Mākslas dienās

Mākslas dienu mērķis ir veicināt un popularizēt pozitīvu attieksmi pret mākslu, radot iespēju ikvienam interesentam, vēlams studentam, izpaust savas mākslinieciskās prasmes, norāda Korporāciju Mākslas dienu 2014 koordinatore Helija Tetere.

Mākslas dienas ir publisks pasākums, kura mērķauditorija ir Latvijas studentu un studenšu korporāciju, kā arī citu akadēmisko mūža organizāciju pārstāvji, Latvijas augstskolu studenti un ikviens, kuru saista māksla un radošā pašizpausme.

Šogad mākslas mūza aicina piedalīties šādos pasākumus un konkursos:

  • 12. marts Fotoizstāde „Logs uz…" un Mākslas dienu atklāšana (fotoizstāde un konkurss) mākslas kafejnīcā „Cita Puse" (11. Novembra krastmala 35, Rīga) Darbu iesūtīšanas termiņš autoriem – 24.02.2014.
  • 20. marts Literatūras vakars „Pērles sniegā – pavasaris" (dzejas, prozas, dzejprozas, satīras u.c. lasījumi) Darbu iesūtīšanas termiņš autoriem – 06.03.2014.
  • 29. marts Radošā darbnīca „Kino" (izglītojoša lekcija, interaktīvā daļa un radošās darbnīcas) publiskā telpā
  • 20. marts Eseju konkurss „Ars gratia artis"* – notiek elektroniski ar uzvarētāju apbalvošanu literatūras vakarā. Galvenā balva eseju konkursā ir EUR100! Darbu iesūtīšanas termiņš autoriem – 06.03.2014.

Lai pieteiktos dalībai eseju konkursā „Ar gratia artis", fotoizstādei un/vai literatūras vakaram, jāaizpilda pieteikuma anketa (www.selga.lv). Aizpildīta pieteikuma anketa un darbi jāsūta taut! Helijai Teterei, s!k! Selga, uz e-pasta adresi: helija.tetere@gmail.com. Uzmanību Fotogrāfiju autoriem – dalības maksa 3,50 EUR par katru konkursā pieteikto fotogrāfiju (dalības maksa ir paredzēta fotogrāfiju izdrukai).

Vairāk informācijas un nolikums - www.selga.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV