Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Kino pēcpusdienā kultūras pilī Ziemeļblāzma demonstrēs studijas Dauka animācijas filmas

Easyget.lv, 24.02.2014. 10:03

Trešdien, 26. februārī, plkst. 18.00 kultūras pils Ziemeļblāzma Lielajā zālē interesenti aicināti uz bērnu filmu pēcpusdienu kopā ar studijas Dauka zelta fonda filmām un to autoriem Rozi Stiebru un Ansi Bērziņu.

2014. gads kultūras pilī Ziemeļblāzma tiek īpaši veltīts arī bērnu pasākumiem, tā ietvaros tiek atjaunota kādreiz kultūras pilī Ziemeļblāzma tik populārā kino demonstrēšanas tradīcija. Pasākuma ievadā būs iespēja noskatīties dažas tautā iemīļotas animācijas filmas bērniem no cikliem „Pasaciņa” un „Skatāmpanti”, kopā ar filmu autoriem Rozi Stiebru un Ansi Bērziņu pārrunājot filmu piedāvātās ētiskās un estētiskās vērtības, kā arī katras filmas pamatdomu un iespaidu, kādu tā atstājusi uz mazo skatītāju. Filmu veidotāji pastāstīs arī par animācijas filmu vēsturi un tapšanas procesu.

Pasākuma otrajā daļā, īpaši akcentējot Rīgu kā 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētu, tiks rādīta animācijas filma „Neparastie rīdzinieki”.

Kopējais pasākuma norises laiks ~1 h 20 min. Ieeja pasākumā bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV