Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Superspiega piedzīvojumi jaunajā drāmā "Mākslīgais intelekts"

Easyget.lv, 25.02.2014. 10:34

Viņš ir ASV valdības slepenākais ierocis - superspiegs, kas kontrolē globālo informācijas plūsmu. Mūsdienu Džeimss Bonds, kas ekipēts ar ultramodernām tehnoloģijām. Pasaulē pirmais cilvēks, kura smadzenēs, pateicoties īpašam mutāciju gēnam, ir iebūvēta superdatoru mikroshēma.
Superspiega piedzīvojumi jaunajā drāmā "Mākslīgais intelekts"

Viņu sauc Vons. Geibriels Vons - viņš ir galvenais varonis jaunajā spiegu un zinātniskās fantastikas drāmā "Mākslīgais intelekts" ("Intelligence"), kuru televīzijas kanāls "Fox" sāk demonstrēt otrdien, 25. februārī, informēja "Fox International Channels" (FIC) sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

Jaunais seriāls izceļas ar dramatisku piesātinājumu, neparasti spraigu sižetu un vizuāli spēcīgiem efektiem. Tas liek aizdomāties par to, ka dažādas tehnoloģijas arvien vairāk sāk valdīt pār mūsu dzīvi, un tas sevī slēpj neprognozējamus draudus.

Superspiegs Geibriels spēj piekļūt visiem interneta, bezvadu sakaru, e-pasta, telefonu un satelītu datiem un dabūt jebkādu informāciju. Viņa misija ir aizsargāt Savienotās Valstis no ienaidniekiem. Viņš dienējis ASV pretterorisma specvienībā "Delta" Afganistānā. Viņš ir pārdrošs, neprognozējams un nepakļāvīgs. Tomēr šis uzlabotais specaģents ir tikai cilvēks - viņu var ievainot vai nogalināt.

Geibriela lomā iejuties daudzu sieviešu elks, seksa simbols un populārā seriāla "Pazudušie" ("Lost") zvaigzne Džošs Holovejs. Latvijas skatītājiem 44 gadus vecais amerikāņu aktieris pazīstams arī kā aģents Trevors Henevejs kinofilmā "Neiespējamā misija: Rēgu protokols" ("Mission: Impossible - Ghost Protocol"). Vienā no intervijām Holovejs atzīstas, ka bērnībā ir sapņojis par spiega karjeru, tāpēc Geibriela loma ir viņam kā radīta.

Seko līdzi uzlabotā specaģenta gaitām jaunajā seriālā "Mākslīgais intelekts" kanālā "Fox" otrdienās, plkst.20.00, sākot no 25.februāra!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV