Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Atcelts Jevgēņija Pļuščenko šovs Rīgā

Easyget.lv, 26.02.2014. 16:54

Atcelta daiļslidošanas olimpiskā čempiona Jevgēņija Pļuščenko 11. aprīlī „Arēnā Rīga” paredzētā ledus izrāde „Čempionu un draugu šovs”. Atceltas arī citas izrādes.

Mākslinieka veselības dēļ tiek atcelti visi šovi, kas bija paredzēti laika posmā no 3. marta līdz 29. aprīlim, informē šova producente Inga Kadeka.

Ziemas Olimpisko spēļu laikā Sočos Jevgēņijs Pļuščenko guva mugurkaula traumu. Pēc sportista ārstu slēdziena viņam ir paredzēta operācija 2.martā, kā rezultātā ārstējošie speciālisti uzstājuši uz visu pasākumu atcelšanu rehabilitācijas periodā, kas varētu ilgt vismaz 3 mēnešus.

Sportista pārstāvji informē, ka daļa no plānotajiem šoviem varētu notikt pēc pilnīgas J.Pļuščenko rehabilitācijas pēc operācijas.

Kā informēja Latvijas pasākuma organizatoru pārstāve Inga Kadeka: „Sportista pārstāvji mūs informēja, ka ārsti lūguši atcelt visus ieplānotos šovus viņa veselības stāvokļa dēļ, t.sk., Rīgā plānoto pasākumu 11. aprīlī. Pats Jevgēņijs Pļuščenko atvainojas ikvienam sava talanta cienītājam par sagādātajām neērtībām, kas radušās viņa veselības problēmu dēļ, kā arī cer uz sapratni par radušos situāciju.”

Daļa Krievijā plānoto pasākumu notiks aprīlī, bet tajos piedalīsies tikai viņa draugi, kas bija plānojuši piedalīties arī Rīgas šovā.

Naudu par biļetēm, kas iegādātas "Biļešu servisa” tīklā, varēs saņemt no 10. marta, aizpildot pieteikuma veidlapu. Pieteikuma veidlapu var ielādēt Biļešu servisa mājaslapā. Aizpildītu veidlapu sūtiet uz e-pasta adresi info@bilesuserviss.lv . Aizpildītu pieteikuma veidlapu var nodot arī Rīgas Kongresu nama un Dailes teātra biļešu kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV