Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kultūras ceļvedī - Film noir un Grāmatu svētki

Easyget.lv, 27.02.2014. 12:47

Nedēļas nogales muzikālā lielnotikuma - Depeche Mode koncerta - gaidās piedāvājam kultūras norišu programmu mūzikas, literatūras un kino cienītājiem
Kultūras ceļvedī - Film noir un Grāmatu svētki

Ceturtdien, 27. februārī, plkst. 18:00 kinoteātrī K Suns pirmizrādi piedzīvos māksliniekam Ilmāram Blumbergam veltītā dokumentālā filma „Es nemiršu”.
Mūzikas gardēži plkst. 18:30 aicināti uz Maskavas namu, kur ar muzikālo programmu no jaunā albuma „Hameleons” un savām mīļākajām kompozīcijām uzstāsies džeza dziedātāja Nina Karlsson no Sanktpēterburgas, savukārt plkst. 20:00 uz Rakstniecības un mūzikas muzeja skatuves kāps grupa Sigma.

Piektdien, 28. februārī, Ķīpsalas hallē sāksies starptautiskā grāmatu un izdevniecību izstāde Baltijas Grāmatu svētki 2014, kas rakstniekus, tulkotājus, izdevējus un lasītājus pulcēs līdz 2. martam.
Plkst. 19:00 Lielajā Ģildē kamerorķestris Sinfonietta Rīga uzstāsies koncertā “Parīzes šarms”. Pie diriģenta pults - starptautiski augsti novērtētais diriģents Andris Poga, solistes ampluā - flautiste Dita Krenberga.
Omas Briljanta istabā ar lekciju un dīdžejsetu uzstāsies pieredzējušais Red Bull Music Academy dalībnieks - Vīnē dzīvojošais producents un taustiņinstrumentālists Dorian Concept un multi-instrumentālists Sander Mölder no Igaunijas.
No 28. februāra līdz 4. martam kinoteātrī K Suns notiks bezmaksas filmu skate „Film noir. No pagātnes līdz mūsdienām”.

Sestdien, 1. martā, Latvijas 1. Rokkafejnīcas - Reiterna nams aicina uz 2 gadu dzimšanas dienas svinībām.

Atgādinājums visiem, kuriem biļetes kabatā - svētdien, 2. martā, izpārdotā koncertā “Arēnā Rīga” jaunās koncertturnejas ziemas posma ietvaros uzstāsies britu elektroniskās mūzikas grupa Depeche Mode. Pēc koncerta uz afterparty aicina DM Bar Riga, klubs Piens un Rokkafejnīca.

Par notikumiem koncertdzīvē ik ceturtdienu plkst. 18:00 iespējams dzirdēt portāla Easyget.lv raidījumā "Rakumi" radio "NABA" ēterā FM 93,1 un internetā.

Foto: Kadrs no film noir klasikas – amerikāņu filmas “Dubultā apdrošināšana”. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV