Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latgaliešu literatūra Baltijas Grāmatu svētkos arī šogad

Easyget.lv, 27.02.2014. 15:39

Izstādē Baltijas Grāmatu svētki būs iespēja iegādāties grāmatas latgaliski un par Latgali, latgaliešu video un audio ierakstus un dažādus suvenīrus
Latgaliešu literatūra Baltijas Grāmatu svētkos arī šogad

No 28. februāra līdz 2. martam biedrība „Latgolys Studentu centrs” aicina ikvienu interesentu apmeklēt latgaliešu literatūras stendu starptautiskajā grāmatu un izdevniecību izstādē „Baltijas Grāmatu svētki 2014” izstāžu centrā Ķīpsalā.

Biedrība „Latgolys Studentu centrs” vienkopus piedāvā plašāko grāmatu klāstu latgaliski un par Latgali. Piedāvājumā ietilpst grāmatas, kas izdotas pirms vairākiem gadiem, un citās tirdzniecības vietās nav pieejamas, kā arī visai nesen izdoti darbi, piemēram, grāmata par Francisku Varslavānu, fotogrāfiju krājums „Latgale” u.c. Pārdošanā arī žurnāls „A12”, dažādi suvenīri ar Latgales simboliku un latgaliešu mūziķu audio ieraksti un filmas.

„Latgolys Studentu centrs” ar savu grāmatu stendu piedalās dažādos grāmatu svētkos visā Latvijā, kā arī izplata grāmatas savos birojos Rīgā un Daugavpilī. Tas sadarbojas ar grāmatu autoriem un izdevējiem, tādējādi piedāvājumā ir grāmatas, kuras nevar iegādāties cituviet.

Starptautiskā grāmatu un izdevniecību izstāde „Baltijas Grāmatu svētki 2014”, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, notiks no 28. februāra līdz 2. martam. Darba laiks piektdien un sestdien būs no 10:00 līdz 18:00, bet svētdien no 10:00 līdz 17:00.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV