Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pītera Geibriela koncertfilma uz Splendid Palace ekrāna

Easyget.lv, 27.02.2014. 15:57

Gaidot Pītera Geibriela koncertu Rīgā, 13. martā plkst. 19:00 uz kinoteātra Splendid Palace Lielā ekrāna tiks demonstrēta koncertfilma „Peter Gabriel Back To Front”.
Pītera Geibriela koncertfilma uz Splendid Palace ekrāna

Britu Kino un televīzijas mākslas akadēmijas (BAFTA) balvu ieguvušā režisora Hamiša Hamiltona (Hamish Hamilton) filma skatītājiem sniedz unikālu iespēju baudīt lielisko mākslinieka muzikālo sniegumu, kā arī dod dziļāku ieskatu Pītera Geibriela kā mākslinieka dzīvē, atspoguļojot reportāžas un intervijas ar filmas galvenajiem varoņiem.

Koncertfilma ierakstīta 2013. gada oktobrī Londonas O2 arēnā.

Koncertā izskan tādi leģendāri hiti kā „Solsbury Hill“, „Digging in the Dirt“, „Sledgehammer“, „Mercy Street“ un „Don’t Give Up“, ievedot skatītāju īstenā muzikālā baudījumā.

Koncertfilmas garums: 97 min.

Ieejas maksa: 7.00 EUR

Atgādinām, ka izcilais britu mūziķis Pīters Geibriels 17. maijā turnejas “Back to Front” ietvaros uzstāsies“Arēnā Rīga”, godinot albumu “So”. Koncerts aptvers Geibriela karjeras izcilākās dziesmas, iekļaujot arī albumu “So” pilnā apmērā. Mūziķim uz skatuves pievienosies leģendārās koncerttūres 1987. gada oriģinālsastāvs.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV