Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Mazajā Ģildē atklās improvizācijas teātra ciklu

Easyget.lv, 28.02.2014. 10:20

5. martā plkst. 18.30 Mazajā Ģildē norisināsies Improvizācijas teātra cikla pirmais pasākums, kurā apmeklētājiem būs iespēja tuvāk iepazīties ar improvizācijas teātra pamatprincipiem un tehnikām.

Pasākuma formāts ļaus ikvienam kļūt par vienu no pasākuma veidotājiem, iesaistoties un ietekmējot jebkura stāsta vai etīdes virzību. Vakara gaitā plānots caur improvizētiem un spontāniem stāstiem kopā ar skatītājiem paskatīties uz ikdienišķo un eksistenciālo. Ar krietnu devu pašironijas un viegli analītisku skatījumu, notiks dažādu situāciju simulācijas, kurās negaidīti var iekļūt ikviens. Kopumā vakars tiks veidots kā vairāku stāstu un situāciju kolāža, izmantojot dažādas improvizācijas tehnikas.

Pasākumā piedalīsies eksperimentālā improvizācijas teātra projekts „Improvide”. Viņu darbība ir balstīta uz improvizācijas teātra principiem, apvienojot to ar audiovizuāliem elementiem. Sevi uzskata par smieklīgiem, bet tomēr saglabā latvietim tik ļoti pienācīgo nopietnības devu. Vairāk informācijas: https://www.facebook.com/videimpro

Ciklu organizē Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs „Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu. Tā nākamais pasākums paredzēts 19.martā.

Ieeja bez maksas

Papildu informācija https://www.facebook.com/MazaGilde

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV