Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Staigājošo miroņu" spīdeklis Rīduss: esmu dzimis, lai būtu sliktais puisis

Easyget.lv, 03.03.2014. 11:03

Šķiet, esmu dzimis, lai spēlētu sliktos puišus. Paveraties uz mani - es taču izskatos aizdomīgs - intervijā vīriešu dzīvesstila žurnālam "Nylon Guys" saka kulta seriāla "Staigājošie miroņi" ("Walking Dead") spīdeklis un seksa simbols Normens Rīduss.
"Staigājošo miroņu" spīdeklis Rīduss: esmu dzimis, lai būtu sliktais puisis

Rīdusa atveidotais nepārspējamais zombiju iznīcinātājs Derils Diksons ir patiešām skarbs vīrs - viņš parādījies 42 "Staigājošo miroņu" sērijās un 39 no tām ir kādu nogalinājis!

Taču ne tikai daudzi skatītāji, arī pats Rīduss fano par savu tēlu, kas viņam atnesis milzu popularitāti.

"Derils ir godīgs un neveikls. Viņš vienmēr cīnās, jo allaž nonāk sarežģītās situācijās. Man patīk Derila ievainojamība un godīgums," pauž viņa lomas atveidotājs.

Kā zināms, nepareizajiem puišiem allaž piemitis kaut kāds īpašs valdzinājums, kas maģiski iedarbojas uz sievietēm. Tā tas ir arī Normena gadījumā - kā gan savādāk viņam būtu izdevies kļūt par daudzu dāmu elku un iekarot 20 gadu vecās supermodeles Sesīlijas Singlijas sirdi?

Mediji vēsta, ka Rīduss ar Sesīliju tiekas kopš pērnā gada oktobra. Nopietnas un ilgstošas attiecības aktierim nav bijušas kopš 2003.gada, kad viņš pēc piecu gadu kopdzīves izšķīrās no supermodeles Helēnas Kristensenas. Abiem ir 14 gadu vecs dēls - Minguss Lusjēns Rīduss.

Lai gan Normenam ir 45 gadi, viņš izskatās ļoti jauneklīgs - tas, visticamāk, ir tāpēc, ka viņš ievēro veselīgu dzīvesveidu. Žurnālam "Men's Fitness" viņš atklājis, ka uzturā nelieto cukuru, maizi un makaronus, kā arī aktīvi sporto - peld un skrien.

Seriāla "Staigājošie miroņi" svaigākās sērijas vari vērot kanālā "Fox" pirmdienās, plkst. 20.00!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV