Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Kino Citadele atklās iknedēļas bērnu rītus

Easyget.lv, 05.03.2014. 11:48

Svētdien, 9. martā, kinoteātris Kino Citadele pulcēs ģimenes, lai iepazīstinātu ar pasākuma Bērnu Rīts gaidāmajiem seansiem, kuri turpmāk kinoteātrī norisināsies ik svētdienu no plkst. 10.00 – 14.30.
Kino Citadele atklās iknedēļas bērnu rītus

„Ik dienu izvērtējam mūsu kinoteātra piedāvājumu dažādām auditorijām, sekojam līdzi starptautiskajiem kino jaunumiem, lai piedāvātu novērtētākās un gaidītākās pasaules kino filmas saviem skatītājiem. Mūsu mazākie skatītāji un viņu ģimenes mums ir īpaši nozīmīgas, tādēļ sevišķu uzmanību veltām animācijas un ģimeņu filmu piedāvājumam,” stāsta Normunds Labrencis, kinoteātra Kino Citadele vadītājs, skaidrojot, ka iknedēļas bērnu rīti ikvienai ģimenei būs pieejami par draudzīgāku un pieejamāku cenu.

Bērnu rītos vecākiem ar bērniem būs iespēja piedalīties dažādās Kino Citadele un Jogurt Kid organizētās aktivitātēs.

Tuvākajā Bērnu Rīts pasākumā ģimenēm ar bērniem tiks sniegta iespēja pirmajiem piedzīvot animācijas filmas „Pībodija kungs un Šērmans” pirmizrādi.

Pībodija kungs - uzņēmējs, izgudrotājs, zinātnieks, Nobela prēmijas laureāts, gardēdis, divkārtējs Olimpiskais čempions un ģēnijs. Ak jā, starp citu - viņš ir suns. Ar savas laika mašīnas palīdzību, Pībodija kungs kopā ar pieņemto dēlu Šērmanu ceļo pagātnē, lai klātienē vērotu nozīmīgākos vēsturiskos notikumus un satiktu slavenas vēsturiskas personības. Bet, kad Šērmans pārkāpj laika ceļošanas noteikumus, mūsu varoņiem ir atkal jādodas bīstamos piedzīvojumos, lai atjaunotu vēsturisko notikumu pareizo secību un izglābtu nākotni. Turklāt, Pībodija kungam būs jātiek galā ar visgrūtāko uzdevumu - jākļūst Šērmanam par īstu tēvu.

Foto: Kadrs no animācijas filmas „Pībodija kungs un Šērmans”. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV