Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kāpēc sievietes spēj nogalināt uzzini jaunajā seriālā "Slepkavas brunčos"!

Easyget.lv, 06.03.2014. 10:57

Uz jautājumu „Kāpēc sievietes kļūst par slepkavām?” atbildi meklē jaunajā psiholoģiskā kriminālžanra seriālā "Slepkavas brunčos" ("Killer Women"), kuru no ceturtdienas, 6.marta, sāk izrādīt televīzijas kanāls "Fox", informē "Fox International Channels" sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.
Kāpēc sievietes spēj nogalināt uzzini jaunajā seriālā "Slepkavas brunčos"!

Seriāls stāsta par bijušo skaistuma karalieni un šerifa meitu Molliju Pārkeri, kas cieš no vardarbīga vīra un gatavojas šķirties. Apņēmīgā sieviete iegūst augstu amatu elitārajā ASV tiesībsargājošajā institūcijā "Teksasas reindžeri", kurā pārējie aģenti ir vīrieši. Daži skaudīgi kolēģi cenšas likt sprunguļus Mollijas spieķos, taču, par spīti tam, viņa gūst izcilus panākumus, izmeklējot slepkavības, kuras pastrādājušas sievietes. Neiztiek arī bez romantiskas nots - Mollija sāk mīlas dēku ar aģentu Denu Vinstonu.

Seriāla radītāja un producente Hanna Šekspīra stāsta, ka seriāls tapis, jo viņu vienmēr fascinējuši motīvi, kuru dēļ sieviete ir spējīga nogalināt. Turklāt prakse rāda, ka sievietes slepkavas ir daudz viltīgākas par noziedzniekiem vīriešiem - viņas ir grūtāk atrast un notvert.

Galveno lomu atveido 39 gadus vecā pievilcīgā kanādiešu aktrise un bijusī modele Triša Helfere, kas vairākkārt gozējusies pasaules seksīgāko sieviešu sarakstos. Plašu popularitāti un seksa simbola titulu viņa ieguva ar citplanētietes lomu fantastikas seriālā "Kaujas zvaigzne: Galaktika" ("Battlestar Galactica"). Šo titulu aktrise attaisnoja vēl pērn - apmeklējot filmas "Ridiks" ("Riddick") pirmizrādes vakaru, viņa nonāca uzmanības centrā, pārsteidzot kātesošos ar dekoltē līdz pat nabai.

Helferes ekrāna partneris un Dena Vinstona loma atveidotājs seriālā "Slepkavas brunčos" būs 42 gadus vecais amerikāņu aktieris Markuss Blūkass, kas visplašāk pazīstams ar Railija Finna lomu kulta seriālā "Bafija pret vampīriem" ("Buffy the Vampire Slayer"). Vienā no intervijām Blūkass stāsta, ka viņam ar Helferi izveidojusies lieliska saspēle, jo abi divi esot lieli asu izjūtu un adrenalīna fani gan dzīvē, gan uz ekrāna.

Skaties jauno seriālu "Slepkavas brunčos" ceturtdienās, plkst. 20.00, sākot no 6.marta!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV