Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

VEF Kultūras pilī notiks vērienīgs balkānu deju uzvedums

Easyget.lv, 06.03.2014. 13:59

3. aprīlī plkst. 19:00 VEF Kultūras pilī notiks Fusion stila balkānu deju uzvedums Latvijā pirmās Gothic bellydance un Balkan fusion dejotājas Valantes horeogrāfijā.

Deju šovs norisināsies divos cēlienos, kuros tiks atveidots stāsts par kādu mistērisku notikumu, leģendu un baiļu apvītu ciematu, pēc kura vizītes kāda meitene apgriež ne vien savu, bet arī visa viņas ciemata iedzīvotāju dzīves.

Priekšnesums sola izbaudīt Balkānu dejas kokteili, ietverot Tribal Fusion, Hip-Hop, Kabarē, vēderdeju, Balkānu deju un citu deju stilu elementus.

Koncertā muzikālo pavadījumu nodrošinās BJMK rokskolas audzēkņi.

Valante dance group ir radoša deju grupa profesionālas dejotājas un pasniedzējas Valantes vadībā, kura dejotprasmes apguvusi pie dažādiem latviešu un ārzemju austrumu deju, tribal fusion un citu deju stilu pasniedzējiem. Deju grupa aktīvi piedalās dažādos Latvijas un ārzemju festivālos un koncertos, pārsteidzot skatītājus ar krāšņiem šoviem.

Biļetes - Biļešu servisā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV