Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ar filmas "Džimlai Rūdi Rallallā!" pirmizrādi atklāts Leģendu vakars

Easyget.lv, 07.03.2014. 11:51 | komentāri (1)

Kino Citadele, sākot ar marta mēnesi, piedāvā jaunu projektu – Leģendu vakars. Tā atklāšanas vakarā notika jaunās traģikomēdijas "Džimlai Rūdi Rallallā!" pirmizrāde.
Ar filmas "Džimlai Rūdi Rallallā!" pirmizrādi atklāts Leģendu vakars

Galerijas:

Projekta Leģendu vakars ietvaros kinoteātris Kino Citadele aicina vecāka gada gājuma cilvēkus uz tikšanos ar kādu no Latvijas kino kultūrvidei nozīmīgu aktieri vai kinorežisoru. Ik reizi Leģendu vakars tiks apvienots ar Latvijas vai pasaules kino filmas seansu vai pirmizrādi.

Ceturtdien pirmajā Leģendu vakara seansā apmeklētājiem bija iespēja tikties ar leģendāro pašmāju aktrisi Olgu Dreģi un piedzīvot Māra Putniņa un Jāņa Cimermaņa mākslas filmas "Džimlai Rūdi Rallallā!" pirmizrādi. Filmu uz kinoteātriem Latvijā iznāk šodien, 7. martā. Filma vēsta par veco ļaužu pansionāta iemītniekiem, kuri jau gadiem ilgi jūtas nevienam nevajadzīgi un traucējoši. Bet tad viņiem rodas traka ideja – atteikties no pensijām un doties brīvprātīgi armijā, tā glābjot valsti finanšu krīzes laikā un aizraujoši pavadot dzīves pēdējos gadus. Vecīši ir gana gudri, šo notikumu organizējot, un tagad īstie piedzīvojumi sākas.

Nākamais Leģendu vakars seanss notiks 16. aprīlī, kad pirmoreiz skatījumam tiks nodota piedzīvojumu drāma "Noass", ar kuru iepazīstinās vēl kāda spilgta un nozīmīga Latvijas kino personība. Par turpmākajiem Leģendu vakara seansiem kinoteātris Kino Citadele informāciju publiskos mājas lapā www.forumcinemas.lv. Pesionāriem biļetes uz Leģendu vakaru pieejamas par pazeminātu cenu.

Filma "Džimlai Rūdi Rallallā!"kinoteātros martā:

  • No 7.marta kinoteātrī - „Kino Citadele”,
  • No 14.marta kinoteātros Rīgā - „Splendid Palace”, „Multikino”, „Cinamon” un Ventspilī, kinoteātrī „Rio”,
  • No 21.marta - Valmierā, kinoteātrī „Gaisma”, Rēzeknē, Latgales vēstniecībā Gors,
  • No 28.marta - Smiltenē un Saldū,
  • 29. martā Rojā.

Foto: Olga Dreģe Leģendu vakara atklāšanā. Foto (c) Toms Norde

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV