Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„100g kultūras” speciālizlaidumā noskaidros balvas „Kilograms kultūras” laureātus

Easyget.lv, 07.03.2014. 12:22

Ceturtdien, 13. martā, pulksten 22.15 tiks noskaidroti balvas “Kilograms kultūras” uzvarētāji – pagājušā gada kultūras notikumi, kurus skatītāji balsojumā novērtējuši visaugstāk.

Kura izrāde, koncerts, grāmata saņems balvu „Kilograms kultūras 2013”? Kura būs skatītāju visatzinīgāk novērtētā filma un izstāde? Kas būs Gada notikums kultūrā 2013. gadā? Balsojuma rezultāti – īpašajā “100g kultūras” speciālizlaidumā.

Jau trešo gadu noris skatītāju balsojums par Latvijas Televīzijas (LTV) Kultūras redakcijas izceltajiem kultūras notikumiem vairākās nominācijās. Atšķirībā no daudzām citām balvām Latvijā LTV balvas saņēmējus nosaka tikai un vienīgi skatītāju balsojums. Par pagājušā gada kultūras notikumiem skatītāji balsojuši mūzikas, vizuālās mākslas, teātra, literatūras un grāmatniecības, kino, Gada notikuma un Gada pārsteiguma nominācijās.

Balvu „Kilograms kultūras” raidījums „100g kultūras” izveidoja 2011. gada sākumā. Kandidātu izvirzīšanas un vērtēšanas sistēmu veido Latvijas Televīzijas Kultūras redakcijas žurnālisti un citi LTV žurnālisti, kuri raidījumos atspoguļo kultūras notikumus Latvijā. Katru ceturksni nomināciju skaits ir atkarīgs no kultūras notikumiem, taču nepārsniedz astoņas nominācijas, kurās virza ne vairāk kā trīs notikumus.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV