Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Ārons Pols uzstāda jaunu populārā TV raidījuma “Top Gear” rekordu

Easyget.lv, 07.03.2014. 15:14

Godalgotā TV seriāla “Breaking Bad” un drīzumā gaidāmās spriedzes filmas “Need For Speed: Ātruma slāpes” (“Need For Speed”) zvaigzne, amerikāņu aktieris Ārons Pols, ir kļuvis par populārā TV šova “Top Gear” rekordistu.
Ārons Pols uzstāda jaunu populārā TV raidījuma “Top Gear” rekordu

Britu raidsabiedrības BBC raidījums “Top Gear” ir viens no populārākajiem TV šoviem pasaulē, un tajā ar krietnas humora devas palīdzību tiek aplūkotas jaunākās automašīnas, rīkotas sacensības un ekstrēmi ceļojumi. Ārons Pols piedalījās raidījuma “Top Gear” jaunākajā sērijas rubrikā, kurā populāri cilvēki – aktieri, mūziķi un citas šovbiznesa zvaigznes, sacenšas par ātrākā viesa titulu, braucot ar gluži parastu sērijveida auto. Ārons Pols “Top Gear” trasi veica vienā minūtē un 44.7 sekundēs, līdz ar to pārspējot iepriekšējo rekordu (1 minūte un 45.1 sek.) un kļūstot par ātrāko raidījuma viesi.

Pirms rezultāta paziņošanas aktieri izprašņāja raidījuma vadītājs Džeremijs Klarksons, un abu sarunā netrūka ne zobgalību, ne sarunu par auto. Ārons Pols savu jauno filmu “Need For Speed: Ātruma slāpes”, kas ir balstīta uz video spēles motīviem, raksturoja šādi: “Tas ir stāsts par atriebību. Es spēlēju puisi, kas tiek nepatiesi apsūdzēts, un lai atriebtos saviem ienaidniekiem un pierādītu taisnību, viņam 48 stundu laikā jānokļūst no ASV austrumu krasta līdz rietumu krastam. Protams, tas tiek darīts ļoti ātrās mašīnās. Filmu mēs veidojām pēc labāko šī žanra filmu tradīcijām, piemēram, “Vanishing Point” un “Bullet”. Toreiz visas pakaļdzīšanās un kaskadieru triki tika veikti bez datortehnoloģiju un specefektu palīdzības, viss tika filmēts reālā vidē. Viss, ko redzēsiet jaunajā filmā, ir īsts – tajā nav specefektu, kas radīti ar datoru.”

Filma “Need For Speed: Ātruma slāpes” uz Latvijas ekrāniem iznāk 14.martā.

Ārons Pols sūta sveicienu Latvijas kino skatītājiem:

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV