Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Foto: Samanta Tīna debitējusi teātrī

Easyget.lv, 10.03.2014. 12:16

Aizvadītās nedēļas nogalē dziedātāja Samanta Tīna debitēja teātrī – jaunajā komēdijā “Gumijas princis”, kurā dziedātāja atveidoja četras lomas.
Foto: Samanta Tīna debitējusi teātrī

Galerijas:

Līdzās dziedātājai jaunajā komēdijā ir redzami arī aktieri Jānis Skanis, Raimonda Vazdika un Madars Zvagulis, bet komēdijas režisors ir Zigurds Neimanis. “Gumijas princis” ir Krievijas dramaturga Oļega Bogājeva komēdija, kas pirms dažiem gadiem kļuva par sensāciju Maskavā – vairākas sezonas tā bija viena no pieprasītākajām komēdijām ar dziedātāju Lolitu Miļavsku galvenajā lomā.

Komēdijas centrā ir kāda ārkārtīgi bagāta sieviete, kurai ir viss, izņemot patiesu mīlestību. Tas viss - līdz brīdim, kad viņas dzīvē parādās intīmpreču veikalā atrasts “gumijas princis”, kas līdz nepazīšanai pārvērš “biznesa haizivs” privāto dzīvi.

Rīgā jauniestudējums ir tapis Mākslas telpā “64 krēsli”, kas atsevišķu pašvaldības iestāžu skeptiskās attieksmes dēļ jau ir ieguvusi “aizliegtā dzīvokļa” slavu. Šī iemesla dēļ izrādes notiek privāto viesību laikā. Rīdziniekiem te ir vēl tikai viena iespēja redzēt “Gumijas princi” - 21. martā, jo nākamās izrādes notiks citviet – jaunajā koncertzālē “Rīga”. “Biļešu paradīzes” kasēs ir pieejamas arī biļetes uz viesizrādēm Rēzeknē un Liepājā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV