Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Dokumentālā filma par Lamb of God – īpašā seansā Kino Citadele

Easyget.lv, 10.03.2014. 16:02

20. martā kinoteātris Kino Citadele aicina noskatīties ilgi gaidīto dokumentālo filmu “As The Palaces Burn” par novatorisko smagā metāla grupu Lamb of God.
Dokumentālā filma par Lamb of God – īpašā seansā Kino Citadele

1995. gadā pieci puiši no Virdžīnijas, smagā metāla cienītāji, sāka muzicēt kopā. Viņi spēlēja gan pagrabos, gan noplukušos klubos, ierakstīja demo diskus, ieguva fanus no underground mūzikas cienītāju loka un galu galā deva grupai nosaukumu Lamb of God.

Tagad, vairāk nekā piecpadsmit gadus vēlāk, grupa Lamb of God ir guvusi tādus panākumus, par kādiem jaunieši, kas spēlē ‘garāžu grupās’ var tikai sapņot – viņi ir pārdevuši vairāk nekā divus miljonus albumu, ierakstījuši divus platīna DVD, četrreiz nominēti Grammy balvai un pārvērtuši savu smagā metāla cienītāju pulku vispasaules kopienā.

“Kad deg pilis” (As The Palaces Burn) ir pilnmetrāžas dokumentālā filma, kam pēc sākotnējās ieceres bija jāpavada grupa un tās fani turnejā pa visu pasauli, lai demonstrētu, kā mūs saista mūzika, kad nespējam atrast neko citu, kas būtu kopīgs. Taču 2012. gadā filmēšanas procesā sižets ieguva negaidītu dramatisku pavērsienu, grupai nokļūstot Kafkas cienīgā murgā, kad vadošo vokālistu Rendiju Blaitu apcietināja, apsūdzot netīšā kāda jauna fana slepkavībā Čehijā. Sekoja satricinoša tiesu drāma, kurai ar neatslābstošu interesi sekoja fani, draugi un ziņkārīgie visā pasaulē.

Filma uzņemta Kolumbijā, Venecuēlā, Meksikā, Indijā, Izraēlā un ASV.

Filmā tiks iekļauti gan jaunas, gan senākas intervijas ar grupas locekļiem, kas būs pieejamas ekskluzīvā kārtā uz lielā ekrāna tikai kinoteātru apmeklētājiem.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV