Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

“Ātruma slāpes” Holivudā piedzīvo pasaules pirmizrādi

Easyget.lv, 11.03.2014. 10:21

Losandželosā notikusi asa sižeta filmas “Need For Speed: Ātruma slāpes” pasaules pirmizrāde.
“Ātruma slāpes” Holivudā piedzīvo pasaules pirmizrādi

Filma “Need For Speed”, kas balstīta uz populāras video spēles motīviem, ir stāsts par prasmīgu automehāniķi un ielu sacīkšu braucēju Tobiju, kurš tiek nepatiesi apsūdzēts un apcietināts. Pēc brīvības atgūšanas Tobijs atriebjas savam bijušajam biznesa partnerim, kurš viņu nodeva. Ar domu par atriebību viņš nolemj piedalīties izdzīvošanas sacīkstēs, kurās uz starta stājas pasaules ātrākās un eksotiskākās automašīnas. Spriedzes filma “Need For Speed: Ātruma slāpes” Latvijā un citviet pasaulē tiek demonstrēta no 14.marta.

Filmas pirmizrādes pasākumā aktieri dalījās atmiņās par saviem pirmajiem auto. Viens no titullomas atveidotājiem Ārons Pols atceras: “Lai arī tai bija savi trūkumi, es mīlēju savu pirmo auto. Tā bija 1982.gada Toyota Corolla, mazliet izbalējušā zelta krāsā – dāvana no maniem vecākiem sešpadsmitajā dzimšanas dienā. Ātrumu pārslēgšana bija jautrs pasākums, jo no pirmā vienmēr bija jāpārslēdzas uz trešo pārnesumu – otrais gluži vienkārši nestrādāja. Bet tie visi bija tīrākie sīkumi, jo tā bija mana pirmā automašīna. Vēl tagad, uz ielas ieraugot astoņdesmito gadu Toyota Corolla, man pārņem patīkamas atmiņas”.

Ārona Pola kolēģis, britu aktieris Dominiks Kūpers: “Man ir piederējis vesels lērums auto, taču no pirmajām automašīnām atceros Renault, kas mūžīgi pārkarsa. Man piederēja arī Austin-Healey Sprite ar cauru benzīna tvertni, tādēļ es tajā nekad nelēju vairāk par pāris litriem degvielas – tā noderēja īsiem braucieniem. Par laimi, tagad mana finansiālā situācija ir krietni uzlabojusies!”

Atzīmējot filmas iznākšanu uz Latvijas lielajiem ekrāniem, 14. martā no plkst. 16:00 Rīgas tirdzniecības centrā “Alfa” norisināsies leģendārās video spēles “Need For Speed” turnīrs, kurā dalībniekiem ir iespēja laimēt ielūgumus uz filmu, bet galvenajā balvā - jaunais Ford ST/ Fiesta un pilna bāka benzīna sportiskam brīvdienu braucienam. Informācija par šo pasākumu filmas izplatītāja “Acme Film” Facebook lapā: https://www.facebook.com/acmefilm

Filmas reklāmas rullītis:

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV