Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijas un kaimiņvalstu slavenības fotoizstādē atklāj savas aizraušanās

Easyget.lv, 11.03.2014. 11:38

Jeļena Gricuka vannā, Aleksandrs Ribaks ar Latvijā nozvejotu zivi, Ieva Adamss ar čūsku un Roberto Meloni picu ceptuvē – katram no mums, arī sabiedrībā zināmajiem cilvēkiem, ir savas aizraušanās. No 13. marta šai tēmai veltīta fotoizstāde būs skatāma tirdzniecības centrā Spice.

20 Latvijā un kaimiņvalstīs pazīstami mākslinieki un ētera personības fotogrāfam Jurijam Vahruševam atklājuši mīlestību pret dažādām lietām, kā rezultātā tapusi neparastu attēlu izstāde «I Love». Tā ļauj ielūkoties iemīļotu cilvēku dzīvē un uzzināt, kas viņiem sagādā prieku un labsajūtu.

«Man patīk būt sievietei, patīk būt maigai un vājai,» savu iedvesmas avotu atklāj viena no modelēm aktrise Agnese Zeltiņa, «fotografēšanas laikā izbaudīju mieru un uzticējos fotogrāfam. Viss bija skaisti organizēts».

Fotostudijas Spot Studios organizētā izstāde tiks atklāta ceturtdien, 13.martā, plkst. 17.30 tirdzniecības centrā Spice pie informācijas centra.

Fotogrāfijās būs aplūkojami tādi pazīstami mākslinieki un mediju pārstāvji kā Eirovīzijas uzvarētājs Aleksandrs Ribaks no Norvēģijas, maestro Raimonds Pauls, Agnese Zeltiņa, Liene Candy, Katya Meija, Kamilla, Ieva Adamss, Jeļena Gricuka, Andris Bulis, Roberto Meloni, Intars Busulis, Marika Ģederte, Elīna Ivaglo, Jānis Stībelis, Natālija Ābola, Markuss Riva Brendons Stouns, Olga Asmikoviča, Aleksandra Kurusova un Katy Tindemark. Vairāki fotogrāfiju varoņi būs sastopami izstādes atklāšanā.

«Mēs veidojām fotoprojektu bez formāliem rāmjiem, lai parādītu, ka mēs strādājam cilvēkiem un ka mūsu radošās ambīcijas sader ar katra dalībnieka individuālām vēlmēm,» uzsver Spot Studios vadītājs Jurijs Vahruševs.

Izstāde būs aplūkojama līdz 30.martam.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV