Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Humoršovs „Sievietes, sievietes” sāk smīdināt skatītājus visā Latvijā

Easyget.lv, 13.03.2014. 16:20

Ugnunskristības un pirmizrādi 8.martā piedzīvoja jaunizveidotais humoršovs „Sievietes, sievietes …” un skatītāji Balvos un Madonā to pieņēma ar nebeidzamām smieklu šaltīm un skaļiem aplausiem.

Jaunajā humoršovā apvienojušās pazīstamas latviešu aktrises – Velta Skurstene, Regīna Devīte, Daiga Gaismiņa, Ilze Pukinska, Inese Ramute, Ieva Aleksandrova - Eklone kā arī TV šovu zvaigzne un dejotāja Sarmīte Prule, dziedātāja Laila Ilze Purmaliete. Humoršova režisors ir Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Egliens, kurš bija viens no galvenajiem populārā humoršova „Žurka (ne)būs” režisētājiem. Viņš arī iejutīsies pasākuma vadītāja lomā, atsevišķās reizēs dublējoties ar Aināru Ančevski.

Par ko sievietes smaida un joko? Nu, protams, – par vīriešiem! Trāpīgi un asprātīgi aktrise Velta Skurstene ventiņmēlē stāsta draudzenenei par konfliktu virtuvē ar mīļoto vīru un par to, kas notiek tad, ja sieva vēlas vīru pārsteigt un iztīrīt garāžu. Kļūst skaidrs, ka vīriešiem tādi pārsteigumi nepagalam nepatīk. Neizpaliek jautājums, bez kura sievietes nu nekādi nevar iztikt. Bez kažoka var, bet ir grūti, bez briljantiem arī var, tikai viņas vēl to nezina. Vienīgais, bez kā sievietes nevar iztikt, ir runāšana!

Jaunajā humoršovā neiztiek arī bez politikas, jo kā nekā vēlēšanas nav vairs aiz kalniem. “Pasauli izglābs sievietes!” – tā sauc jauno politisko spēku, kurā apvienojušās sievietes, lai ņemtu grožus savās rokās un glābtu Latviju. Jaunās partijas sievietēm ir idejas: viņas atļaus gurķim augt līkam (ko neļauj ES) un eiro banknotes labākai atpazīšanai aprīkos arī ar garšas sensoriem, piemēram, 20 eiro banknote garšos pēc zemenēm, bet 200 eiro – pēc melnajiem ikriem. Radīta arī jaunā ES himna ar vārdiem latviešu valodā, ko nu paredzēts skandināt visā Eiropā, jo šova veidotāji uzskata, ka kāda latviešu komponista ideja nomainīt Latvijas himnu ir mērķēta par zemu. Šova laikā skatītājiem būs iespēja tikties ar salveno gaišreģi Elvīru Trejaci, kura nav spējusi atrast sev līdzvērtīgu pretinieku Ekstrasensu cīņās, tādēļ sacenšas tikai pati ar sevi. Viņa demonstrēs patiesi aizraujošus trikus un strādās ar visu skatītāju zāli.

Visi, kas pavasara nogurumu vēlas aizgaiņāt ar krietnu smieklu devu, aicināti apmeklēt humoršovu “Sievietes, sievietes…”. Pasākuma organizatori ir patiesi gandarīti, jo līdz šim notikušie pasākumi pierādījuši, ka projekts ir ļoti izdevies un skatītāji līdz pasākuma beigām ir vareni izsmējušies.

Tuvākās izrādes: 14.03. Liepājā, 15.03. – Cēsīs, 16.03. Valmierā, 23.03. Ventspilī, 31.03. Bauskā, 4.04. Jēkabpilī, 6.04. VEF Kultūras pilī, 11.04. Kuldīgā, 24.04. Aizkrauklē, 27.04. Ogrē, 10.05. Slampē.

Biļetes „Biļešu paradīze” kasēs.

Izrādi piedāvā „Jaunais teātris” kopā ar jauno žurnālu „Māksla mīlēt”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV