Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Tomasa Kvasthofa koncerts ciklā "Eiropa koncertos"

Easyget.lv, 14.03.2014. 13:06

LTV7 raidījumā "Eiropa koncertos" 14. martā pulksten 21.30 būs iespēja viesoties pasaulslavenā vācu basbaritona Tomasa Kvasthofa koncertā. Karjeras laikā viņš ieguvis trīs „Grammy” balvas un izpilda dažādu žanru mūziku - no klasikas līdz džezam.

Piektdienās LTV7 piedāvā programmu "Eiropa koncertos" ar labi zināmu un talantīgu rokmūziķu un popmūziķu skatuves uzstāšanos. Koncertus sniegs britu grupas „Dire Straits” vokālists un vadošais ģitārists Marks Noflers, pazīstamākā vācu rokgrupa „Scorpions”, bijušais grupas „Led Zeppelin” solists Roberts Plānts un citi slaveni mūziķi.

Programmā „Eiropa koncertos” skatītāji iepazīs arī daudzus jaunus Eiropas māksliniekus, piemēram, skotieti Eimiju Makdonaldu, kura 24 gadu vecumā ieguva plašu popularitāti ar debijas singlu un albumu „This Is The Life”. Ierakstos būs redzama arī islandiete Emiliana Torini, kura radījusi skaistus un viegli melanholiskus albumus, piemēram, „Merman” un „Fisherman’s woman”, bet strauju popularitāti guvusi ar dzīvespriecīgo singlu „Jungle Drum”.

Cikls „Eiropa koncertos” pulcē ļoti atšķirīgus Eiropas māksliniekus, piemēram, izcilo vācu trompetistu Tilu Brenneru un franču šansona zvaigzni Patrīciju Kāsu, britu džezroka pārstāvi Džeimiju Kalemu un īru dziedātāju Šainedu O’Konoru, ansambļus „Snow Patrol” un „Razorlight”, kā arī daudzus citus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV