Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Foto: Divdesmit slavenības atklāj iedvesmas avotus

Easyget.lv, 14.03.2014. 13:29

Jānis Stībelis, Marika Ģederte, Natālija Ābola, Aleksandra Kurusova, Markus Riva, Jeļena Gricuka un citas sabiedrībā pazīstamas personas ceturtdienas pēcpusdienā stāstīja par lietām, ko viņi mīl, atklājot studijas Spot Studios fotoizstādi „I Love” tirdzniecības centrā Spice.
Foto: Divdesmit slavenības atklāj iedvesmas avotus

Galerijas:

Fotoizstādē „I Love” fotogrāfs Jurijs Vahruševs iemūžinājis 20 Latvijā un kaimiņvalstīs pazīstamus māksliniekus un ētera personības, nodarbojoties ar to, kas viņiem sagādā prieku un labsajūtu.

„Es mīlu braukt ar automašīnu, tas man sagādā baudu un prieku. Mana automašīna ir manas otrās mājas, jo tajā ir viss vajadzīgais, tajā skaitā arī drēbes un laba mūzika,” par savu prieka avotu pastāstīja Marika Ģederte.

Mūziķis Jānis Stībelis atklāja ,ka ūdens ir tā vieta, kur viņš jūtas labi. Peldes gan atslābinot, gan arī uzlādējot. Mūziķis uzskata, ka iemesls, kādēļ tajā jūtamies tik komfortabli, ir tas, ka ūdens ir mūsu dzīves liela sastāvdaļa, jo katrs cilvēks vismaz deviņus mēnešus nodzīvo zem mātes sirds.

Fotoizstādē, kas būs aplūkojama līdz 30.martam, redzami tādi pazīstami mākslinieki un mediju pārstāvji kā Eirovīzijas uzvarētājs Aleksandrs Ribaks no Norvēģijas, maestro Raimonds Pauls, Agnese Zeltiņa, Liene Candy, Katya Meija, Kamilla, Ieva Adamss, Jeļena Gricuka, Andris Bulis, Roberto Meloni, Intars Busulis, Marika Ģederte, Elīna Ivaglo, Jānis Stībelis, Natālija Ābola, Markuss Riva Brendons Stouns, Olga Asmikoviča, Aleksandra Kurusova un Katy Tindemark.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV