Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kino Bize filmas demonstrēs arī Liepājā

Easyget.lv, 17.03.2014. 12:26

Kinoteātris „Kino Bize” uzsāk sadarbību ar radošo telpu „Ideju bode” un 19. martā pulksten 18:00 Teodora Breikša ielā 41, Liepājā pirmā piedāvā noskatīties Itālijas un Francijas kopražojuma mākslas filmu „Dižais skaistums”.
Kino Bize filmas demonstrēs arī Liepājā

Paolo Sorentino filma „Dižais skaistums” 2013. gada decembrī Eiropas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā Berlīnē filma tika atzīta par labāko Eiropas filmu, Sorentino - par labāko režisoru, Tonijs Servillo par lomu šajā filmā - par labāko aktieri, bet Kristiano Travaljoli tika apbalvots par labāko montāžu.

Līdz maija sākumam Liepājas „Ideju bodē” tiks piedāvāti pieci kino seansi, kuros būs iespējams noskatīties jaunas, neatkarīgi producētas filmas un video no visas pasaules. Viena seansa cena: 3 eiro. Filmas tiks demonstrētas ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

„Kino Bize” jau sadarbojas ar vairākām reģionu pašvaldībām, nodrošinot jaunākā Eiropas un citu valstu mākslas filmu demonstrēšanu. Regulāri seansi jau notiek Kuldīgā, savukārt pagājušā gada rudenī mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivāla “Zemlika” ietvaros Durbē sadarbībā ar kinoteātri tika demonstrētas filmas no Berlīnes īsfilmu festivāla “My Europe” programmas.

Foto: Kadrs no filmas „Dižais skaistums”. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV