Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izziņota pieteikšanā ideju festivālam Film Art Action Party

Easyget.lv, 19.03.2014. 11:16

No 27. jūnija līdz 4. jūlijam kino pilsētā Cinevilla, Slampes pagastā, Tukuma novadā, notiks trešais ideju festivāls Film Art Action Party, kura ietvaros tiks atklāti, izglītoti un iedvesmoti jaunie radošās industrijas mākslinieki, režisori, kultūras menedžeri, studenti un skolēni, lai ar jaunām un radošām idejām iekarotu pasauli.

Lai garantētu „ Film Art Action Party ” kvalitāti, festivāla dalībnieki tiek izraudzīti konkursa kārtībā un uzaicināti 30 paši radošākie. Tādēļ jaunieši vecumā no 18 gadiem, kuri vēlas radošā atmosfērā nedēļas garumā radīt ko jaunu un neredzētu, tiek aicināti pieteikties līdz 1.aprīlim. Viss, kas ir jāizdara - jāaizpilda anketa, kas pieejama www.filmartactionparty.com sadaļā „dalībnieki” un jānosūta elektroniski uz production@filmparty.lv vai pa pastu – LKA Latvijas Kultūras koledža, Bruņinieku iela 57, Rīga, LV-1011 (ar norādi „Film Art Action Party”).

Festivāla programmā iekļautas dažādas meistarklases radošajās profesijās, mākslinieku portfolio izveides lekcijas un citas radošas aktivitātes. Tās vadīs pieredzējuši radošo industriju profesionāļi no Latvijas, kā arī ārzemju viesi. Festivālā jauniešiem tiek dots konkrēts uzdevums – 7 dienu laikā radīt labāko risinājumu un pavēstīt par to pasaulei, bet noslēgumā, 4.jūlijā, notiks publikai atvērta norise, kurā būs iespēja redzēt visas nedēļas garumā radītos darbus un izstrādātās jauniešu idejas.

Festivālu rīko producents un „Cinevilla Studio” direktors Andrejs Ēķis un LKA Latvijas Kultūras koledža.

Vairāk informācijas var saņemt www.filmartactionparty.com, rakstot: production@filmparty.lv vai zvanot - 26318346. Sekot līdzi aktualitātēm var arī www.twitter.com/FilmParty_LV

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV