Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Kalnciema kvartālā notiks gadskārtējās „Mākslas medības”

Easyget.lv, 19.03.2014. 14:10

29. martā plkst. 12:00 Kalnciema kvartālā tiks atklātas ikgadējās „Mākslas medības” – jauno mākslinieku darbu izstāde un pārdošana. „Mākslas medībās” varēs doties no 29. marta līdz 19. aprīlim.
Kalnciema kvartālā notiks gadskārtējās „Mākslas medības”

Izstāde – pārdošana „Mākslas medības” ir Kalnciema kvartāla un Latvijas Mākslas akadēmijas kopīga iniciatīva, kas gan mākslas zinātājiem, gan interesentiem vienkopus ļauj iepazīt spilgtāko pašmāju jauno mākslinieku darbus, kā arī tos iegādāties, stāsta Kalnciema kvartāla kultūras programmas vadītāja Una Meiberga.

„Mākslas medību” atklāšanas ietvaros vienam no izstādes dalībniekiem tiks piešķirta īpaša balva – iespēja rīkot personālizstādi Kalnciema kvartāla galerijā. Savukārt ikviens pasākuma apmeklētājs varēs klātienē satikt pašus māksliniekus, piedalīties radošajās darbnīcās, kā arī gūt vērtīgus padomus un uzklausīt ieteikumus mākslas darbu izvēles jomā.

Latvijas Mākslas akadēmijas studentu darbu izstāde Kalnciema kvartālā būs aplūkojama no 29. marta līdz 19. aprīlim, kolekciju regulāri papildinot ar jauniem darbiem. „Mākslas medības” Kalnciema kvartāla galerijā un Vīna veikala zālē apmeklētājiem būs atvērtas katru dienu, izņemot svētdienas, no plkst. 12.00 līdz 22.00.

„Mākslas medības” ir lieliska iespēja ne vien ielūkoties pašmāju mākslas aktualitātēs, bet arī sniegt būtisku ieguldījumu jauno autoru nākotnē.

Paralēli „Mākslas medībām” 29. martā 10.00-16.00 norisināsies arī tradicionālais zemnieku un amatnieku tirdziņš.

Foto: Alise Mediņa "Arbūza smaids" 2013. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV