Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Aizkustinošā romantiķe Mindija atgriežas ar jauniem piedzīvojumiem

Easyget.lv, 20.03.2014. 11:38

Piektdien, 21.martā, televīzijas kanālā "Fox Life" ar 2.sezonu atgriežas romantiskais komēdijseriāls "Mindijas projekts" ("The Mindys Project"), kas jau aizkustinājis daudzu skatītāju sirdis visā pasaulē, arī Latvijā.
Aizkustinošā romantiķe Mindija atgriežas ar jauniem piedzīvojumiem

Kā informē "Fox International Channels"(FIC) sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus, seriāls stāsta par ārsti Mindiju, kas strādā nelielā dzemdību speciālistu koppraksē Ņujorkā. Viņa ir augstas raudzes speciāliste, kuras profesionalitāti un iejūtīgo attieksmi augstu novērtē pacientes un slepeni apbrīno kolēģi. Taču sievietes personīgā dzīve ir haotiska, dažkārt viņa uzvedas gluži kā Bārbija, kaislīgi fano par romantiskām filmām un enerģiski cenšas atrast savu lielisko vīrieti.

Lai pietuvinātu sapni, Mindija cenšas arī pati kļūt par lielisko sievieti - izskaust savus trūkumus, nekavēt darbu, tērēt mazāk naudas, zaudēt svaru un lasīt vairāk grāmatu, taču nonāk tik uzjautrinošās situācijās, kas līdzinās komiskām epizodēm no Šekspīra "Maldu komēdijas".

Mindija ne tuvu neatbilst vispārpieņemtajiem mūsdienu skaistuma etaloniem - viņai ir sievišķīgi kuplas formas un diezgan dīvains ģērbšanās stils. Taču viņa ir tieša, spontāna un īsta! Tieši šķietamie trūkumi Mindiju padara tik burvīgu, šarmantu un seksapīlu.

Pirmajā sezonā Mindijai izveidojas romantiskas attiecības ar kolēģi Deniju. Lai gan abu starpā viss notiek kā amerikāņu kalniņos un neiztiek bez vētrainiem strīdiem, seriāla fani ir iemīļojuši šo pāri. Kāpēc? Jo abu jūtas ir patiesas un viņi aizkustinoši rūpējas viens par otru!

Mindijas lomā atkal iejutusies indiešu izcelsmes amerikāņu aktrise un multimāksliniece Mindija Kalinga, kura ir arī seriāla autore un "Emmy" balvas pieckārtēja nominante. Viņa ir arī viena no pasaulē populārā seriāla „Birojs” („The Office”) scenāristēm. Laikraksts „The Times” Kalingu ir iekļāvis 2013.gada 100 pasaulē ietekmīgāko cilvēku sarakstā.

Kā tālāk veidosies Mindijas dzīve un viņas attiecības ar Deniju? Skaties seriāla "Mindijas projekts" 2.sezonu kanālā "Fox Life" piektdienās, plkst.19.00, sākot no 21.marta!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV